2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من نه من الان سون دارم اعصابم خورده 780و اپلیکیشنای بانکیم کار نمیکنن چندتا برنامه ایرانی ...

نگیرمم گرون میشه خوبی موبایل اینه هر وقت خواستی میفروشیش و سال بعد قیمتش بالاتر میره ایکس هم فکر کنم تا یه دو سال دیگه رو مد باشه

خوشبحالت ما والا نمیتونیم حتی بهش فکر کنیم چه برسه بخریم😓😓

ای بابا ایشالا میخری من خودمم تو فکر اینم بخرم یا پولمو برای چیز دیگه ای خرج کنم اما من که یه خونواده رو نمیچرخونم که سختیای زندگی رو دوشم باشه و فکر میکنم به جز موبایل به چیز دیگه ای نیاز نداره یه جوونی که دغدغه ای نداره البته برای کسی که میخواد عمل زیبایی کنه چرا بدرد میخوره😂

پارسال همسرم خرید ۱۰ تومن الان بیشتر از اون چه که پول داد ازش می‌خرن و کلی هم کارایی داره دیگه بنظرم ارزش داشت 

تو با کل رویای من اومدی تا تو سی سالگی باورم زیر و رو شه ♥️🤱
پارسال همسرم خرید ۱۰ تومن الان بیشتر از اون چه که پول داد ازش می‌خرن و کلی هم کارایی داره دیگه بنظرم ...

تا چند ماه دیگه والا میشه بیست تومن هیچکس از خرید موبایل ضرر نکرده موبایل هر سال بالاتر رفته

ای بابا ایشالا میخری من خودمم تو فکر اینم بخرم یا پولمو برای چیز دیگه ای خرج کنم اما من که یه خونواد ...

سعی کن پولتو نگه داری زندگی خیلی بالا وپایین داره

اگر دین ندارید وبه خدا وبه قیامت اعتقاد ندارید لااقل آزاده مرد باشید....میشه برای آرامش دلم صلوات بفرستین...