2777
2789
عنوان

قریشی

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ترانه علیدوستی زیبانیست ولی ازش خوشم میاد

بانک و شیرینه

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
بیچاره هیچ جای صورتش عمل نیست حالا لمینت دندون رو قبول دارم ولی باید ته چهره هم زیبا باشه...اگه کسی ...

از بس طبیعی عمل کرده گونه و لبش تزریقه پلکاشم کشیده بینیشم عملیه دیگه چی

خدایا ....

خوشگله ولی بعضی وقتا خیلی غلیظ آرایش میکنه مثل فیلم ثبت با سند برابر است اون قدر آرایش کرده بود که هیچی از صورتش معلوم نبود! تو فیلم پنج ستاره هم دوستش نداشتم مدل مقنعش بهش نمی اومد.

عشق آن باشد که حیرانت کند بی نیاز از دین و ایمانت کند... مولانا
اگه منم کل صورتمو جراحی و ژل .... و دندونامم لمینت میکردم چیزی ازش کم نداشتم همه ی زیبایی ب پوله پول ...

اره عزیزم درسته 

ولی سحر که کل صورتش جراحی نیس

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
افسانه پاکرو واقعا عالیه. از فیس جدید رزیتا غفاری خعلی خوشم میاد.(البته چهره قبلیش هم ناز بود)

قبلا از افسانه خیلی خوشم میومد

مگ فیس جدید رزیتا چجوریه ندیدم

قبلا از افسانه خیلی خوشم میومد مگ فیس جدید رزیتا چجوریه ندیدم

عکسشو ندارم الان. ولی فکشو زاویه دار کرده و پف پلکشو برداشته.‌خیلییی تغییر کرده.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
ترانه علیدوستی زیبانیست ولی ازش خوشم میاد

خوش آرایشه تو فیلم زندگی خصوصی خیلی خوشگل بود کلا دوستش دارم خودشه نه عملی کرده آرایشش هم در حد یه رژه فقط طناز طباطبایی و الناز شاکردوست هم دوستشون دارم

عشق آن باشد که حیرانت کند بی نیاز از دین و ایمانت کند... مولانا

یعنی ماهم،اینجوری جوون وخوشتیپ میمونیم با این قد پسرمون😎

چون پولدارن😐😐😐

هیییی پول

از بس طبیعی عمل کرده گونه و لبش تزریقه پلکاشم کشیده بینیشم عملیه دیگه چی

بینیش مال خودشههه