2777
2789
عنوان

قریشی

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 64 پست

افسانه پاکرو واقعا عالیه.

از فیس جدید رزیتا غفاری خعلی خوشم میاد.(البته چهره قبلیش هم ناز بود)

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب واقعا زیبایی سلیقه ای هست بنظر من مهتاب کرامتی و نیکی کریمی زیبا هستن نه قریشی

اونام خوشگلی خودشون دارن

ولی خب چون سحر جوونتره فعلا اون چشمونو گرفته😂

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤

سلیقه ای دیگه،من ن از خودش ن بازیش،خوشم نمیاد

یکی دیگه اون دختره او یک فرشته بود،شیطون بود،ازش بدم میاد

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
اره خوشگل وخوش هیکله

صداشم دوسدارم

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
من شیلاخداداد و افسانه پاکرو رو دوسدارم، چهره هاشون خیلی نازه خدایی😍😍😍

شیلا خداداد😍

اگه منم کل صورتمو جراحی و ژل .... و دندونامم لمینت میکردم چیزی ازش کم نداشتم همه ی زیبایی ب پوله پول ...

بیچاره هیچ جای صورتش عمل نیست

حالا لمینت دندون رو قبول دارم ولی باید ته چهره هم زیبا باشه...اگه کسی اون پتانسیل زیبایی رو نداشتهباشه هیچ جوره خوشگل نمیشه حتی با کلی آرایش و جراحی

خدایا شکرت❤️

فققققققط نیکی جونم  خیلی عشقه کاش هرکی پیر میشه مثه نیکی بشه😢😢😢😢 خدایی اونا پول دارن ...

اره بابا همیشه ب پوستشون میرسن

بچه ها کتایون ریاحی و فلور نظری چرا رفته رفته جوون ترو و شیک پوشترمیشن؟

واقعا چرااا

اصیل نیست برعکس لیلی رشیدی، حاتمی و چن نفر دیگه که اسماشون یادم نیست

مثلا تابازیگرشدطلاق گرفت باهمه میپره پشت همه حرف میزنه هرکاری میکنه برای محبوب ومعروف شدن ولی محبوب نیست فقط معروفه 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›