سلام بچه ها رفتم اینستاگرام سحرقریشی،خیلی خوشگله،هرسریم یه تیپ جدید داره،هرسریم یه رنگ موی خوشگل با رنگ ابروهاش سته،رنگ موهاشو خیلی دوسدارم،وای همه چیم بهش میاد
بازیگرا واقعا کیف میکنن هرچی دلشون میخاد میپوشن و میخرن
هووف
بچه ها منم میخاااااام😥😭😭😭
🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤ ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤ اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوشگله ولی بعضی وقتا خیلی غلیظ آرایش میکنه مثل فیلم ثبت با سند برابر است اون قدر آرایش کرده بود که هیچی از صورتش معلوم نبود! تو فیلم پنج ستاره هم دوستش نداشتم مدل مقنعش بهش نمی اومد.
عشق آن باشد که حیرانت کند بی نیاز از دین و ایمانت کند... مولانا
قبلا از افسانه خیلی خوشم میومد مگ فیس جدید رزیتا چجوریه ندیدم
عکسشو ندارم الان. ولی فکشو زاویه دار کرده و پف پلکشو برداشته.خیلییی تغییر کرده.
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
خوش آرایشه تو فیلم زندگی خصوصی خیلی خوشگل بود کلا دوستش دارم خودشه نه عملی کرده آرایشش هم در حد یه رژه فقط طناز طباطبایی و الناز شاکردوست هم دوستشون دارم
عشق آن باشد که حیرانت کند بی نیاز از دین و ایمانت کند... مولانا