2777
2789
عنوان

دوران تنهایی بعد از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 8256 بازدید | 78 پست
به نظرم دیگ انتخاب خوبی وجود نداره خیانت و نامردی داره بیداد میکنه بین این مردم  باورت نمیشه ...

متوجه هستم عزیزم. منم جدا شدم وعلتش خیانت بود. البته من سنم خیلی بیشتر از شماست ویه دختر ۳ ساله دارم. منم تمایلی به بودن با کسی رو ندارم. منتها من ادمی هستم که اولا بچه دارم و شاغلم سرم خیلی شلوغه دوما از تنها بودن احساس تنهایی و بی کسی ندارم. 

خدا هرچی مرد خیانت کاره و هر چی زن که میدونه طرف زن داره باز باهاش میره رو نابود کنه. 

فقط سرتو گرم با چیزای خوب این روزا میگذره عزیزم. خیلی خوبه که خانواده ات پشتتن.

She remembered who she was and the game changed

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اين حس تنفر از ازدواج مال الانه ك توي بحران طلاقي. وقتي جدا شي و يك مدت بگذره، اگه مورد خوبي پيش اوم ...

اره  درست میگی 

فعلا قضیه این همسرمو به نتیجه برسونم ببینم چی میشه 

اگ‌بخاطر حرف مردم نبود اصلا ازدواج نمیکردم 

بهترین زندگیه دنیا میشه زندگیم 🧚‍♀️
خیانت کرده بازم میکنه .به نطر من که همه چیزت جوره تا بچه هم نداری ک دست وپاگیرت بشه جداشوفقط 

اره منم مطمعنم ک بازم میره بخاطر همین دارم ی فکر اساسی میکنم 

مطمنا بعد اتمام رابطه 

بعد یک مدتی دلت دوباره یک مرد کنارت میخواد

ولی جدا شو 

اصلا فکرشم نکن که مطلقه ها نمی تونند ازدواج کنند که خیلی موارد بهتر هم میتونند از بقیه

واین که خودت باتجربه شدی می دونی چطور با جنس مخالف ارتباط داشته باشی

استارتر آدم معتاد درست نمیشه.  هیچچچچچ وقت محبتش هم بخاطر نشئگی هست نه محبت واقعی ترک کنه معت ...

دقیقا منم همین فکرارو میکردم 

چون دورو اطرافم هم معتاد هست هم هرزه میدونم آدم نمیشن نمیدونم چرا آدم میخواد الکی خودشو گول بزنه 

پس‌خیلی بد کردی دختر در حقش  چقد الکی‌الکی جدا شدی عزیزم خیلی بد شد ولی خب فدای سرت  دوس ...

اولا دوسش نداشتم ، خوشتیپ بود پولدار بود ، ولی من دلم پیشش نبود اصلا ، خیلی خرجم می‌کرد منو دوستامو دعوت می‌کرد رستوران کلی خرج می‌کرد ،آدم عیاشی نبودااا ، فقط به خاطر من می‌کرد ، منم به خاطر این کاراش موندم تا اینکه از سال دوم دیگه واقعا درگیرش شدم،  عاشق شدم

خیلی خوشحال بودم موقع نامزدمیم. 

الانم حالم خیلی بده شب و روز ولی تحمل میکنم که بگذره 

خیانت قابل توجیه و بخشش نیست تو که حمایت خانوادت داری و کار و پول و ماشین داری زندگیتو کن 

تو فکرش هستم عزیزم 

ولی حال روحیم واقعا داغونه انگار بین زمین و هوام

پس مصمم باش ، خدا رو شکر که بچه نداری  دو روز عمر‌ و با دوستات عشق کن ، گوره بابای مرده خیانت ...

دقیقا بچش میخواد بیاد بشه عذاب روحم اون بره به هرزگیش برسه منم بچه اونو بزرگ کنم 

متوجه هستم عزیزم. منم جدا شدم وعلتش خیانت بود. البته من سنم خیلی بیشتر از شماست ویه دختر ۳ ساله دارم ...

مرسی از هم دردیت 

دردم از اینه ک این احمق هرجا نشسته تعریف کرده فک کرده بهش افتخار میکنن پیش یکی دوتا از فامیل خودمم گفته حالا همشون میگن بیچاره پریسا خبر‌نداره شوهرش چیکاره ست و هزار‌حرف میزنن 

مطمنا بعد اتمام رابطه  بعد یک مدتی دلت دوباره یک مرد کنارت میخواد ولی جدا شو  اصلا فکرش ...

دقیقا 

این فکرا هم میاد سرم

فقط اگ بتونم این آشغال و رهاش کنم همه چی درست میشه 

اگه شوهرت خیلی بد باشه و ادیتت کنه بعد طلاق واقعا رها و ازاد میشی و راجت میتونی زمدگی کنی ولی اگه شو ...

تنها خوبیش محبت زیادی داره و مشورت میکنه و از این مدل چیزا .ولی اعتیاد داره و خیانت کرده بهم بیکار هم هست

اولا دوسش نداشتم ، خوشتیپ بود پولدار بود ، ولی من دلم پیشش نبود اصلا ، خیلی خرجم می‌کرد من ...

پس موقعیت خوبی رو از دست دادی 

چقد بده اینجوری 

کاش میرفتی پیش ی مشارو تا بتونی رفتار تو کنترل کنی ک وقتی عاشقش شدی اون چیزارو ازش نبینی 

الان چیکار میکنه ازدواج کرده ،،؟

تنها خوبیش محبت زیادی داره و مشورت میکنه و از این مدل چیزا .ولی اعتیاد داره و خیانت کرده بهم بیکار ه ...

زندگی سختی های خودش رو داره  مسلما همچین ادمی پدر خوبی نمیتونه برای بچه ات باشه بخاطر اعتیاد و خیانت اس  بعد جدایی بلاخره ی دوران بحران و دلتنگی داری اگه میگی خوبیش محبت کردنه  ولی بلاخره باید قوی باشی ازپسش بربیای همین که مشکل مالی و خونه نداری خدارو شکر کن