2777
2789
عنوان

دوران تنهایی بعد از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 8256 بازدید | 78 پست
جدایی من تقصیر خودم‌بود بیشتر ، اولا دوسش نداشتم خیلی اذیتش کردم ، روزی ده بار بهش میگفتم نمیخوامت ب ...

عزیزم درک میکنم منم نامزد سابقم منو نمی خواست به زور مادرش اومده بود

اینقدر باهام بد رفتار کرد و تحقیرم کرد که ازش متنفر شدم

بعد یک مدت باهام خوب شد ولی هرکاری کرد  نمی تونستم دوستش داشته باشم آخر ش هم اینقدر من بی مخلی کردم تا بهم خورد 

می دوتی اول رابطه خیلی مهمه چطوری باشی 

یک چیزی از دل آدم بیرون نمیره اصلا

مردها که غرورشون هم بیشتره دیگه خیلی بیشتر اذیت میشند تا ما خانومها

پس موقعیت خوبی رو از دست دادی  چقد بده اینجوری  کاش میرفتی پیش ی مشارو تا بتونی رفتار تو ...

اونم اخلاقای بد داشتا 

مثلا به شدت کینه ای هست ، فک‌ کن چون باباش تو کودکی زیاد بهش نرسیده از باباش کینه داره و حرف نمیزینه باهاش ، عین طلبکارا هست همیشه 

فقط پولداره و ورزشکار 

یه ماهه جدا شدیم ، الانم پیغام میده میگه برگردیم درستش کنم ولی گفتم نه 

چون فایده ای نداره ، 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی از هم دردیت  دردم از اینه ک این احمق هرجا نشسته تعریف کرده فک کرده بهش افتخار میکنن پیش ی ...

حرف هیچ کس برات مهم نباشه. خدا رو شکر خانواده ات پشتتن. هر وقت خس کردی حرف کسی برات مهمه فقط به این فکر کن اگه یه روز خدایی نکرده نیاز داشته باشی کاری برات میکنن یا نه. ببین عزیزم ۹۹ درصد حرف مردم بی خوده و هیچ نقشی تو زندگی شما نداره. شوهرتم فقط خودشو خراب کرده همین. 

She remembered who she was and the game changed
دیگ‌حالم از هرچی‌ازدواجه بهم میخوره  میگم چرا فقط بحاطز‌اینکه محبت یکی رو داشته باشی و توجهشو ...

طبیعه دیگه نخوای ازدواج کنی من خیلییییی دوسش داشتم اونموقع ها ولی خیانت کرد دوبار دیگه نتونستم ببخشم من دوسال اولش اینجوری بودم نمیخواستم ازدواج کنم  الان اگه مرد خوبی بیاد ازدواج میکنم.خانوادم یکمی سختگیرن واسه همین نمیزارن جایی کارکنم خودشونم کلا توباغ اینکه کمکم کنن نیستن 

میشه واسه حاجتم ازته دل صلوات بگین
عزیزم درک میکنم منم نامزد سابقم منو نمی خواست به زور مادرش اومده بود اینقدر باهام بد رفتار کرد و تح ...

اره همش تو‌ حرفاش خشم داشت 

تو اوج محبت کردن یهو بهم میگفت یادته اون شب دوسال پیش این حرفو زدی !!بعدم میرفت تو خودش  و کم محلی می‌کرد 

اینقد گریه کردم که بابا بهم فرصت جبران بده ، گذشته رو بزار کنار ولی نمیتونست ، 

الانم هنوز دنبالمه ولی عشقش با خشم و کینه همراه شده.

شنیدم خیلی حالش بده از جدایی ، ولی واقعا میترسم ازش 

وقتی دلخوشی نباشه دیگ این چیزا به چشمت نمیاد  عزیزم  الان ۲۰۰ ملیون جهیزیه ریخته اینجا ول ...

من حتی جهازمم نگرفتم 😕مهریه نفقه همشو بخشیدم خیانت کرده بود کلاقاطی کردم فقط میخواستم جداشم  ولی حضانت بچمو گرفتم تازه تو بی پولی وخرج دخترمـموندم فهمیدم چ اشتباهی کردم مهرمو بخشیدم😬😬

اونم اخلاقای بد داشتا  مثلا به شدت کینه ای هست ، فک‌ کن چون باباش تو کودکی زیاد بهش نرسیده از ...

ولی خب عزیزم واقعا بدیهاش جوری نبودن ک‌بخوای جدا شی 

کاش پیش ی مشاور خبره میرفتی و کمک می گرفتی 

خیانت و اعتیاد چیزایی هستن ک اگ مزش زیر زبون آدم بره دیگ نمیتونی ترک کنی مگ اینکه خیلی خوددار باشی 

اگ خدایی نکرده ازدواج دوم داشته باشی و این چیزا رو ببینی هم جدا شدن دوباره برات مشکل پیش میاره هم اینکه دلت از زمین و زمان کنده میشه 

حتما برو با ی مشاور و اگ میبینی آدم زندگی هست بسازید باهم 

چون مطمعنن اون کارارو کرده ک عقده گذشته رو بی محلیاتو سرت بیاره پس بیشتر فک کن شوهرم منم کینه ای و مغرور بود  ولی دلیل خوبی واسه جدایی نیست 

بهترین زندگیه دنیا میشه زندگیم 🧚‍♀️
حرف هیچ کس برات مهم نباشه. خدا رو شکر خانواده ات پشتتن. هر وقت خس کردی حرف کسی برات مهمه فقط به این ...

منم دلم واسه شوهرم میسوخت هرجور کمکی ک اگ میشد بالا بکشتش مضایقه نمیکردم کمک کردم درس بخونه کار واسش پیدا کردم ولی اون همش داشت منو میکوبید و نزاشت دانشگاه برم و روابط اجتماعی مو صفر کرده بود و خیلی چیزای دیگ 

اره واقعا حرف مردم تو زندگی آدم فقط کشکه ولی متاسفانه ما ایرانیا خیلی با حرف تو زندگی هم تاثیر داریم 

طبیعه دیگه نخوای ازدواج کنی من خیلییییی دوسش داشتم اونموقع ها ولی خیانت کرد دوبار دیگه نتونستم ببخشم ...

ای بابا پس خیلی بده این شرایط

ان شاالله ک ازدواج دومت عالی باشه عزیزم و خوشبخت بشی خیلی خسته اینجوری 

ای بابا پس خیلی بده این شرایط ان شاالله ک ازدواج دومت عالی باشه عزیزم و خوشبخت بشی خیلی خسته اینجور ...

ان شاء الله امیدوارم خدا بهم کمک کنه بخاطر دخترم 

من حتی جهازمم نگرفتم 😕مهریه نفقه همشو بخشیدم خیانت کرده بود کلاقاطی کردم فقط میخواستم جداشم  و ...

کاش نمیبخشیدی

نفقه دختر تم بخشیدی ؟؟؟

۲۲ سالمه  خیانت اعتیاد بی فکری و نفهمی شوهرم بیکاریش بی عاریش

من اگر شرایط شما رو داشتم یک ثانیه هم معطل نمیکردم، با اینکه همسر من هیچ کدوم از مشکلات همسر شما رو نداره. فقط نفهمه

اینکه دوباره برام ازدواج پیش میاد میدونم ک میاد چون روابط اجتماعی و اطرافیانم اینو برام به وجود میار ...

فعلا جداشو چون خیلی جونی فعلا احساس تنهایی نمیکنی یه چند سالی ب خوش گذرونی و دوستات بگذرون چند سال بعد انشاالله کیس خوبم برات پیش میادو عاقلانه ازدواج میکنی و خوشبخت میشی 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
من اگر شرایط شما رو داشتم یک ثانیه هم معطل نمیکردم، با اینکه همسر من هیچ کدوم از مشکلات همسر شما رو ...

منم تو فکرش هستم عزیزم 

دیگه ذله شدم