2777
2789
عنوان

دوران تنهایی بعد از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 8256 بازدید | 78 پست
شما که سنت خیلی کمه. ببین بعد از جدایی یه مدت درگیر این میشی که تنهایی و احساس تنهایی میکنی که ...

به نظرم دیگ انتخاب خوبی وجود نداره

خیانت و نامردی داره بیداد میکنه بین این مردم 

باورت نمیشه چقد زیاد شده 

خیلی حس بدیه وقتی میبینم انقد مردم بی ایمان شدن و اوضاع جامعه و زندگیا خرابه 

شوهرم مث سگ محبت میکرد و نگو دنبال اینو اونم بوده 

بهترین زندگیه دنیا میشه زندگیم 🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه دوباره برام ازدواج پیش میاد میدونم ک میاد چون روابط اجتماعی و اطرافیانم اینو برام به وجود میار ...

خوبه بنظرم بهتره تا دو سه سال به فکر ازدواج نباشی چون الان دلزده و بدبینی. اگر موردی هم پیش اومد اروم پیش برو یکی از دوستانم بعد طلاق بلافاصله دوباره ازدواج کرد با کیسی که همه تاییدش میکردن ولی سه چهار ماه بعد دوباره جدا شد.خلاصه یه مدت شاید در مورد همه چیز گیج بزنی ولی یواش یواش روال زندکیت برمیکرده اینم بگم سعی کن از خونوادت جدا نشی بذار سایشون بالای سرت باشه.اگه خونه جدا هم میگیری نزدیکشون باش. پیش مشاور هم برو که حالتو بهتد میکنه

من یه بار رفتم پیش مشاور واسه طلاق و...گفت ببین کودوم بهتره موندن یا رفتن من دستم خالی خالی بود گفت تو نمیتونی با این شرایطت طلاق بگیری ضربه های بدی میخوری

خدایا شفام بده ...حق من این نیست...تو رو به امام رضا قسم شفا بده
خوشبحال استاتر همه چیت جوره خب براخودت صفا میکنی من جداشدم ی دخترم دارم هیچکدوم ازاینایی ک توداری هم ...

وقتی دلخوشی نباشه دیگ این چیزا به چشمت نمیاد  عزیزم 

الان ۲۰۰ ملیون جهیزیه ریخته اینجا ولی کدومش درد دلمو کم کرده 

الهی بگردم چقد زود جدا شدی مشکلتون چی‌ بود ؟،؟

جدایی من تقصیر خودم‌بود بیشتر ، اولا دوسش نداشتم خیلی اذیتش کردم ، روزی ده بار بهش میگفتم نمیخوامت برو 

اینقد اشکشو دراوردم که نگو 

بعدنا کم کم عاشقش شدم ولی حالا اون با اینکه خیلی دوسم داشت عقده ای شده بود و پر از خشم.

هر چی جلوتر میرفتیم بیشتر عقده هاش و خشمشو میدیدم ، برای همین نتونستم تحمل کنم ، یه سال فقط محبت کردم بهش ، هر کاری که بگی کردم 

ولی بیفایده بود جبران گذشته نشد ، برای همین جدا شدم ، 

اینکه دوباره برام ازدواج پیش میاد میدونم ک میاد چون روابط اجتماعی و اطرافیانم اینو برام به وجود میار ...

اين حس تنفر از ازدواج مال الانه ك توي بحران طلاقي. وقتي جدا شي و يك مدت بگذره، اگه مورد خوبي پيش اومد چرا ازدواج نكني؟ همه مردا ك مثل هم نيستن. ضمن اينكه دفعه بعد با چشم باز و دقت بيشتر تصميم بگير.نخواستي ازدواج كني هم ك مشكلي نيست خوش باش با خودتو دوستات

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
خوبه بنظرم بهتره تا دو سه سال به فکر ازدواج نباشی چون الان دلزده و بدبینی. اگر موردی هم پیش اومد ارو ...

من طبقه پایین مادرم زندگی میکنم 

اصلا نمیزارن جدا شم ازشون 

بیرون میرم صدبار زنگ میزنن ببین چیکار میکنم همش نگرانمن

ازدواج بلافاصله بعد از طلاق اشتباه محضه

من یه بار رفتم پیش مشاور واسه طلاق و...گفت ببین کودوم بهتره موندن یا رفتن من دستم خالی خالی بود گفت ...

مشکلت چی بود عزیزم ک میخواستی جدا شی ؟؟؟

وقتی دلخوشی نباشه دیگ این چیزا به چشمت نمیاد  عزیزم  الان ۲۰۰ ملیون جهیزیه ریخته اینجا ول ...

خیانت کرده بازم میکنه .به نطر من که همه چیزت جوره تا بچه هم نداری ک دست وپاگیرت بشه جداشوفقط 

اخرشو رفته بود نمیخوام بگم اره میدونم 

استارتر آدم معتاد درست نمیشه.  هیچچچچچ وقت

محبتش هم بخاطر نشئگی هست نه محبت واقعی

ترک کنه معتاد به هرزگی میشه . 

آدم معتاد در لایه های عمیق شخصیتش مشکلات اساسی داره 

تصمیمت رو جدی بگیر   برووووو

منم همینو میگم  دیروز کلی پیام داده ک آدم میشه  اخه از خونه انداختش بیرون پدرم  ول ...

خیانت قابل توجیه و بخشش نیست تو که حمایت خانوادت داری و کار و پول و ماشین داری زندگیتو کن 

جدایی من تقصیر خودم‌بود بیشتر ، اولا دوسش نداشتم خیلی اذیتش کردم ، روزی ده بار بهش میگفتم نمیخوامت ب ...

پس‌خیلی بد کردی دختر در حقش 

چقد الکی‌الکی جدا شدی عزیزم خیلی بد شد ولی خب فدای سرت 

دوسش نداشتی چرا ازدواج کردی ؟؟؟