جولیا۷۸ مدیر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7980 عنوان فلوکستین | مشاهده متن کامل بحث + 3601 بازدید | 53 پست بچه ها کسی هستش فلوکستین بخوره؟ حالش بهتر شده با این دارو ؟ بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد 1398/01/29 | 23:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_موش_موشی عضویت: 1392/05/09 تعداد پست: 948 منم همین طورم خخخ واقعا؟خیلی بده...میخوام یه بازار برم عزا دارم،طبیعت وگردش که نگووو.ولی یکم بهتر شدم. دوخت سرویس اشپزخونه های دلبرونه @rey.han.handmade ارسال پستی به سراسر کشور
مامان_موش_موشی عضویت: 1392/05/09 تعداد پست: 948 وسواس فکری داشتی ناخوداگاه دوخت سرویس اشپزخونه های دلبرونه @rey.han.handmade ارسال پستی به سراسر کشور
faraa عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 5601 خدا کنه اثر مثبت بذاره روم من خیلی خستم از این جریان بالای ۱۰ ساله که گرفتار این بیماری هستم و داروه ... ایشالا که اثر میکنه.داروی خیلی خوبیه.ولی من مشکلم جدی نبود.حتما دکتر به شما هم داده ، براتون خوبه، بخورید.اما تجربه من اینه که تو بیماری افسردکی و...اراده خیلی نقش داره. نمیگم صد درصد. اما ادم تا خودش نخواد هیچدکتر و قرص و مشاوری میتونه کاری بکنه
جولیا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7980 واقعا؟خیلی بده...میخوام یه بازار برم عزا دارم،طبیعت وگردش که نگووو.ولی یکم بهتر شدم. ارهکاش فقط همینو داشتموسواس فکری افسردگی اضطراب پانیک همه رو دارم بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
مامان_موش_موشی عضویت: 1392/05/09 تعداد پست: 948 ان شاالله بهتر میشی دوستم دوخت سرویس اشپزخونه های دلبرونه @rey.han.handmade ارسال پستی به سراسر کشور
جولیا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7980 ایشالا که اثر میکنه. داروی خیلی خوبیه. ولی من مشکلم جدی نبود. حتما دکتر به شما هم داده ، براتون خ ... بلهالبته دکتر م عمومیه و منو ارجاع نمیدن روانپزشکهاو مثل ایران نیس که خودم پول بدم برم متخصصاینها تصمیم میگیرنبه این علت چون عمومیه اصلا حالیش نیستهمین فلوکستینم خودم گفتم داد وگرنه نمیداد بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
جولیا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7980 ان شاالله بهتر میشی دوستم ممنونم عزیزم مرسی از کمکت بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
مهشید_مامی_پسرها عضویت: 1388/01/28 تعداد پست: 1141 ناخوداگاه منم وسواس فکری دارم نمی دونم بخورم یانه باخداباش پادشاهی کن بی خداباش هرچه خواهی کن
مامان_دینا22 عضویت: 1390/07/13 تعداد پست: 4303 شما پانیک داری دچار حمله میشی؟؟برای اون دارویی دادن؟؟ 🌸 مرنج و مرنجان🌸
faraa عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 5601 بله البته دکتر م عمومیه و منو ارجاع نمیدن روانپزشکها و مثل ایران نیس که خودم پول بدم برم متخصص ای ... کدوم کشور هستید؟ البته اگر دوست داشتید بگید
جولیا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7980 شما پانیک داری دچار حمله میشی؟؟ برای اون دارویی دادن؟؟ نه همین فلوکستیناونم بزور خودم داد میگم دکترم عمومیه اصلا بارش نیس بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
جولیا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7980 کدوم کشور هستید؟ البته اگر دوست داشتید بگید سوعد بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد
جولیا۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/09 تعداد پست: 7980 دچار حمله میشید؟ بله گاهی بچهدار شدن تصمیم خطیریست . با این تصمیم میگذارید که قلبتان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تنتان بسر برد