2777
2789
عنوان

فلوکستین

| مشاهده متن کامل بحث + 3601 بازدید | 53 پست

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خدا کنه اثر مثبت بذاره روم من خیلی خستم از این جریان بالای ۱۰ ساله که گرفتار این بیماری هستم و داروه ...

ایشالا که اثر میکنه.

داروی خیلی خوبیه.

ولی من مشکلم جدی نبود.

حتما دکتر به شما هم داده ، براتون خوبه، بخورید.

اما تجربه من اینه که تو بیماری افسردکی و...اراده خیلی نقش داره. نمیگم صد درصد. اما ادم تا خودش نخواد هیچدکتر و قرص و مشاوری میتونه کاری بکنه

واقعا؟خیلی بده...میخوام یه بازار برم عزا دارم،طبیعت و‌گردش که نگووو.ولی یکم بهتر شدم.

اره

کاش فقط همینو داشتم

وسواس فکری افسردگی اضطراب پانیک همه رو دارم

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
ایشالا که اثر میکنه. داروی خیلی خوبیه. ولی من مشکلم جدی نبود. حتما دکتر به شما هم داده ، براتون خ ...

بله

البته دکتر م عمومیه و منو ارجاع نمیدن روانپزشکها

و مثل ایران نیس که خودم پول بدم برم متخصص

اینها تصمیم میگیرن

به این علت چون عمومیه اصلا حالیش نیست

همین فلوکستینم خودم گفتم داد وگرنه نمیداد 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
شما پانیک داری دچار حمله میشی؟؟ برای اون دارویی دادن؟؟

نه همین فلوکستین

اونم بزور خودم داد 

میگم دکترم عمومیه اصلا بارش نیس