2821
2789
عنوان

صدای شکم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 48170 بازدید | 45 پست
گلی نباید غذا رو سریع بخوری خودش باعث صدا میشه نوشابه زیاد نخور حبوبات زیاد نخور هوا نخور زیاد )ش ...

وای مرسی عزیزم دقیقا دقیقا خیلی ازینا رو واقعا عین حقیقته  تجربه کردم ممنون که گفتی ♡

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اون صدا ب خاطر سردی معده و روده هست همه این نکات رو رعایت کنید کاملا از بین میره 1.چیز هایی ک طبع سرد داره اصلا نخورید هر چیزی حتی چایی و شیر 2.تا یکی دوساعت بعد از غذا و کمی قبل غذا آب نخورید 3.ناهار رو هم زود بخورین ک خیلی تاثیر داره مثلا ساعت ۱۲ تا ۱ فوقش قبل از ۲ ناهارتون خورده بشه

عزیزم صدای شکم شما خوب شد منم این مشکلو دارم

اره عزیزم خیلی بهتره...لبنیاتو کم کردم تقریبا نخوردم دیگ گرمیجات بیشتر کردم...ولی اصلی ترین چیز استرسه سعی کن کنترلش کنی ..قبل رفتن به جایی تخم مرغ میخورم یدونه عجیبه ولی تاثیر داره برام😶

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
اره عزیزم خیلی بهتره...لبنیاتو کم کردم تقریبا نخوردم دیگ گرمیجات بیشتر کردم...ولی اصلی ترین چیز استر ...

چجوری میخوری تخمرغ رو گلم من سر سفره میشنم تو مهمونی استرس میگرم که صدا نده 😭😭

غذا کلا به جونم زهر میشه

چجوری میخوری تخمرغ رو گلم من سر سفره میشنم تو مهمونی استرس میگرم که صدا نده 😭😭 غذا کلا به جونم زه ...

یدونه تخم مرغ قبل اینکه از خونه بری بیرون بخور... میفهمم منم اینطوری بودم عزیزم..استرسم زیادش میکنه فکر نکن خیلی بهش و سردیجات نخور و قوز نکن وقتی نشسته ای 

ابپز میخوری یا نیمرو

من نیمرو

امتحان میکنم دعا کن جواب بده😓

بیشتر ب خاطر استرسه یا سردی شکم این دوتارو رفع کن بهتر میشه بهش فکر نکن🤍

بیشتر ب خاطر استرسه یا سردی شکم این دوتارو رفع کن بهتر میشه بهش فکر نکن🤍

شما بخاطر صدا ها دکتر رفتی؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز