2821
2789
عنوان

صدای شکم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 48095 بازدید | 45 پست
همون قرص دایمکت که دوستان گفتند و کلیندیوم سی با یه قرص دیگس

حتما امتحانش میکنم خداکنه جواب بده مرسی خواهری😥

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قربونت ولی سرخود قرص نخور

از داروخانه میپرسم اگه گفت نیازه از دکتر بپرسی میرم دکتر حتما😙

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
عزیزم خوب شدی منم مشکل تورو دارم؟

خیلی بهترم عزیزم...شیرینی جات حذف کرده بودم یبوستمو سعی کردم خیلییی بهتر کنم بین غذا اب نخوردم...سردیجاتم ی مدت کلا حذف کردم مثل لبنیات شیر و.......استرستم باید کنترل کنی...راسی اگ قرصای هورمونی مصرف میکنی اوناهم باید مشکل گوارشی و صدای شکم میشه ک طبیعیه....و اینکه صدای شکم از سردی رودس سعی کن چیزای گرم و مفید بخوری

خیلی بهترم عزیزم...شیرینی جات حذف کرده بودم یبوستمو سعی کردم خیلییی بهتر کنم بین غذا اب نخوردم...سرد ...

خوشحال شدم برات...والا من یکی دوروز خوبم دوباره شروع میشه...من دم کرده زیر میخورم چندوقته

صلوات
خوشحال شدم برات...والا من یکی دوروز خوبم دوباره شروع میشه...من دم کرده زیر میخورم چندوقته

ممنون عزیزم میفهمم چی میگی...برای من زیره تاثیر نداش ولی دم کرده زنجبیل خیلی خوب بود بعد اینکه دم میکشید و صافش میکردم یکم اب لیمو هم میریختم توش....صبحانتم کامل بخور و با چیز گرم شروع کن

یک نفر به من پیشنهاد داد یک قاشق غذاخوری زردچوبه با آب جوشیده شده ولرم صبح ناشتا راستش من الان ۶ ماهه دارم میخورم و بعد از ۱۱ سال ۶ ماهه که خدارو شکر خوب هستم امیدوارم برای شما هم جواب بده

یک نفر به من پیشنهاد داد یک قاشق غذاخوری زردچوبه با آب جوشیده شده ولرم صبح ناشتا راستش من الان ...

شما الان کامل خوب شدید با این روش ؟ دستورش کامل توضیح میدید ممنون میشم 

آخه به خاطر اینکه صدا نده گاهی تند تند شیرینی جات میخورم اما بی تاثیرع

گلی نباید غذا رو سریع بخوری خودش باعث صدا میشه

نوشابه زیاد نخور

حبوبات زیاد نخور

هوا نخور زیاد )شاید بخندی ولی منظورم اینه دیدی بعضی ها با دهن باز غذا میخورن این همون هوا خوردنه یا مثلا با چایی یا بعضی غذا ها هی هورت میکشن موقع خوردنش )

غذارو داغ داغ نخور

عرق نعنا لخور(بعد غذا یه استکان عرق نعنا بخور،البته عرق نعنا رو خیلی ها با اب قاطی میکنن و میخورن)

نون زیاد نخور ،من خودم نون که میخوردم دلم بشدت درد میگرفت و شروع میکرد به صدا دادن

اش نخور

استرس بشدت باعثش میشه

پیاز اصلا نخور (پیاز باعث بوجود اومدن صدای شدید شکم میشه)

مایعات زیاد نخور(نسکافه که بشدت باعثش میشه،چای،ابمیوه و....)

امیدوارم کمکی کرده باشم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز