2777
2789
عنوان

صدای شکم😥

47889 بازدید | 45 پست

خانوما ببخشید اگ تجربشو دارین ممنون میشم کمک کنین صداهای عجیب غریب شبیه حباب که مخصوصا وقتی اضطراب یا توی جمع هستی شدید میشع کسی بوده تجربه کرده باشه و حل شده باشع؟خیلی از محیطای جمع توی عذابم نه از گشنگیه نه از نفخ😫نمیدونم چشه

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابام میگه بخاطر فاصله غذاییه...

آخه به خاطر اینکه صدا نده گاهی تند تند شیرینی جات میخورم اما بی تاثیرع

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
باید این فاصله هارو با غذای بیشتر پر کنیم که درست شه😂

کاش تاثیر داش واقعا🤕

استرس عصبانیت فکر وخیال و تغذیه البته بیشتر مربوط ب اعصاب میشه ومنشا بیشتر مشکلات گوارشی از اعصابه

ی ضرب المثل خارجی هس ک میگه:                                 😏    car  not  R  😏                                      یعنی: "کار که عار نیست"                                                          خارج نرفتید ک بدونید 
سنجد بخورین روزی 10 تا یا بیشتر هم نفخو کامل میگیره هم صداهای معدهدرو

فک نکنم نفخ باشه ولی حتما امتحانش میکنم ان شا الله حواب بده کلی دعات میکنم

استرس عصبانیت فکر وخیال و تغذیه البته بیشتر مربوط ب اعصاب میشه ومنشا بیشتر مشکلات گوارشی از اعصابه

اره فکر کنم عصبیه😔کاش میشد مثلا قرصی چیزی بود قبل کلاس مثلا خورد برا چن ساعت ساکت بشع😐😥

دلایل متفاوتی داره،می تونه علتش این باشه که انزیم های لازم رو برای هضم ندارین ولی با اعصاب اروم و عدم استرس و نخوردن غذاهای نفاخ می تونید کمش کنید،ضمنا بین غذا مایعات میل نکنیدو سعی کنید وعده های غذاییتون رو بیشتر و حجم غذارو کمتر کنید

دایمتیکون هم می تونه کمکتون کنه

دلایل متفاوتی داره،می تونه علتش این باشه که انزیم های لازم رو برای هضم ندارین ولی با اعصاب اروم و عد ...

ممنون عزیزم از اطلاعاتتون ببخشید این قرصو میشه بدون تجویز خرید از داروخونه؟

من پرسیدم گفتن به رژیم غذایی ربطی نداره انقباض انبساط های روده با صداهای بلند همراهه یه جور اسپاسمه

برین دکتر داخلی دوتا سه تا قرص میدن سر دوهفته خوب میشین

سلام .من و چندتا دیگه از خانوم ها کارهای 
ممنون عزیزم از اطلاعاتتون ببخشید این قرصو میشه بدون تجویز خرید از داروخونه؟

دایمتیکون یه قرص  ضد نفخه که به فاصله ی 8 ساعت بعد از هر غذا باید جویده بشه،البته بهتره شما در ابتدا توسط متخصص گوارش معاینه بشید که اختلال دیگه ای نداشته باشین،بدون نسخه هم میدن،عوارض خاصی نداره ولی حتما ویزیت بشید😊

من پرسیدم گفتن به رژیم غذایی ربطی نداره انقباض انبساط های روده با صداهای بلند همراهه یه جور اسپاسمه ...

رفتم تاثیری نداشت متاسفانه ولی خب مرسی عزیزم اگ بسه بازم میرم جای دیگ

دایمتیکون یه قرص  ضد نفخه که به فاصله ی 8 ساعت بعد از هر غذا باید جویده بشه،البته بهتره شما در ...

ممنون گلم از توضیح کاملت💙

2790
2778
2791
2779
2792