2777
2789
عنوان

بنظرتون برای طلاق برم خونه پدرم یا تو خونه خودم بمونم و اقدام کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2865 بازدید | 139 پست
نمیدونم یا مهرمو میبخشم بچه رو برمیدارم یا اگرم نداد میدم به خودش واقعا جونی برای مبارزه ندارم بعدشم ...

بچه انقدر شیرینه انقدر دلتو به رحم میاره....

حتی مادر بدی هم باشی میخادتت

تو رو خدا اینجور نگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین ب دل و جراتت الان ک هنوز ب دنیا نیومده نی نیت برم کارای اداریتو بکن چون اولش دوندگی زیاد داره ...

دلو جرات نیست از خستگی حاضرم هرکاری بکنم وگرنه استراحت مطلقم ولی ناچارم

مردی که موقع دعوا از زنش فیلم میگیره میبره به خانوادش نشون میده راهی جز طلاق تو فکرشه؟

هر مردی یه بدی داره ...

خیلی کارش زشته...

اما عجولانه تصمیم نگیر ...

بزار بچت باشه سرگرمیت ...

بچه انقدر شیرینه انقدر دلتو به رحم میاره.... حتی مادر بدی هم باشی میخادتت تو رو خدا اینجور نگو

میدونم همش از فکر اینده این بچه بی گناه چشمم پراز اشک میشه ولی اخه چیکار کنم؟بمونم تو زندگیی که توش نه دوسم دارن نه عزت و احترامی هست؟

مردی که موقع دعوا از زنش فیلم میگیره میبره به خانوادش نشون میده راهی جز طلاق تو فکرشه؟

اون مشکل داره و اذیت میکنه شما مدارا کن حداقل بخاطر بچه ات

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو
چرا اینقدر بچگونه....از اولش اینجور بوده؟یا لج و لجبازی شده؟

کلا رفتاراش ناپخته اس

۳۶ سالشه اما انگار ۴سالشه

حتی روم چاقو کشید تو بارداری اما گذشت کردم ولی این فیلم دیگه تیر خلاصه برام

عزیزم بایه وکیل قبلش صحبت کن چون درهرصورت باید وکیل داشته باشی.برو خونه بابات و  هرکی میدونی کمکت میکنه مثلا مادر یا برادری  بهش بگو مشکلتو و باهاش برین پیش وکیل.  وکیل کمکت میکنه راحت ترخلاص شی ازش و نتونه اذیتت کنه مهریه تم میتونی بگیری حالا کمتر ولی کامل نبخش حقته چرا ازش بگذری یه پشتوانه ی مالیه واسه اون بچه.یا در ازای بخشیدن مهریه حضانت بی قید و شرط بچه تو بگیر  بی قید وشرط که میگم واسه اینکه یه وقت ازدواج مجدد داشتی نتونه بگیرش

اون مشکل داره و اذیت میکنه شما مدارا کن حداقل بخاطر بچه ات

هیچ جا ابرو ندارم هرجا میرم یجوری نگاهم میکنن هیرچی میشه میره میگه به خانوادش بخدا خیلی سخته تا جای من نباشید درک نمیکنید

میدونم همش از فکر اینده این بچه بی گناه چشمم پراز اشک میشه ولی اخه چیکار کنم؟بمونم تو زندگیی که توش ...

متاسفاده تو ایران ۶۰درصد زندگیا اینه...

خیلی از کودک ازاریا و ...بخاطره اینه مادر بالاسر بچه نیست

میدونم وقتی قیافه معصومشو ببینی نسبت به همسرت سر و بی حس میشی...و فقط دوست داری در خدمت نینیت باشی..

هیچ جا ابرو ندارم هرجا میرم یجوری نگاهم میکنن هیرچی میشه میره میگه به خانوادش بخدا خیلی سخته تا جای ...

ولی خوب در جریان باش درخواست طلاق یکطرفه از طرف زن اگه شامل یکی از شروط دوازده گانه عقد نامه نباشه رد میشه

توجه توجه- من آقا هستم - آخشاو
عزیزم بایه وکیل قبلش صحبت کن چون درهرصورت باید وکیل داشته باشی.برو خونه بابات و  هرکی میدونی کم ...

ازدواج مجدد نمیخوام از همه مردا بدم میاد من عاشقانه ازدواج کردم همه کار کردم که زندگیم خوب شه اما دست تقدیر قویتر از خواست منه