2777
2789
عنوان

بنظرتون برای طلاق برم خونه پدرم یا تو خونه خودم بمونم و اقدام کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2865 بازدید | 139 پست
هیچی نمیخوام چون میدونم هزارتومنم نمیده فقط دوندگیش برام میمونه اما یبار برای همیشه با طلاقم به اشتب ...

چی بگم دوستم خودت بهتر میدونی ان شاءالله هر کاری که میکنی موفق باشی تکلیف بچه چی میشه؟

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا الان که بچه دارید تصمیم به جدایی گرفتی؟؟ چرا زودتر اینکار رو نکردی؟؟

بارداریم ناخواسته بود متاسفانه دلم برای بچم میسوزه خیلی فکرش دیوونم کرده بخدا

اما همه راهها رو رفتم فایده نداره ففط به این نتیجه رسیدم که شوهرم بخاطر مهریه با منه مهریمو ببخشم راحت جداشده رفته زندگی که به اجبار باشه به چه دردم میخوره؟مهرمو میبخشم این جنگ ۳ ساله تموم شه

چی بگم دوستم خودت بهتر میدونی ان شاءالله هر کاری که میکنی موفق باشی تکلیف بچه چی میشه؟

نمیدونم یا مهرمو میبخشم بچه رو برمیدارم یا اگرم نداد میدم به خودش واقعا جونی برای مبارزه ندارم بعدشم یه مادر افسرده و خسته به چه درد بچه میخوره؟

هیچی نمیخوام چون میدونم هزارتومنم نمیده فقط دوندگیش برام میمونه اما یبار برای همیشه با طلاقم به اشتب ...

آفرین ب دل و جراتت الان ک هنوز ب دنیا نیومده نی نیت برم کارای اداریتو بکن چون اولش دوندگی زیاد داره بعدش ک بچت بیاد سخته رفتن دنبال کارا