2777
2789
عنوان

شوهرم به دختر خالش پیام میده🤔

916 بازدید | 50 پست

خیلی ناراحتم .

شوهرم قبلا رفته بود خواستگاری  دختر خاله اش وجواب رد بهش دادن.. تا وقتی پسرم به دنیا اومد خبری نبود ولی یک سال  بعد تولد پسرم دیدم شوهرم به دختره پیام داده ..پیام عشقولانه نه ولی خوب هر از چند گاهی پیامای طنز و خبر و...وقتی دیدم گفتم خوشم نمیاد بهش پیام بدی اونم گفت باش اما پیام میداد ولی پاک میکرد..وقتی متوجه شدم پیام میده وپاک میکنه خیلی عصبی شدم یه روز هم دیدم پیام صباح الخیر یا حبیبی(عکس بود) براش گذاشته بود..منم عصبی شدم گوشی خودمو زدم رو گوشیش گوشیش شکست ...با هم بحثمون شد و تا چند وقت زندگیمون جهنم بود...اصلا هم به هیچکس نگفتم ...تا اینکه شوهرم گفت اشتباه فکر میکنی و تو خیلی سرتری ..تو زن منی ومن به فلانی اصلا فک نمیکنم و...چند وقت گذشت دوباره پیام میداد هی میخواستم جلو خودمو بگیرم اما نشد ودوباره به روش آوردم ودوبار روزای بد شروع شد وبعد از چند روز آشتی کردیم ..‌الان سه سال گذشته اونم داره همینجور پیام میده وزندگیمون خوش وخرمه ولی من از درون دارم داغون میشم از این کارش ! به ظاهر خوشحالم به خاطر زندگیمون ...به خاطر پسرم...چیکار کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان