2789
عنوان

مشکل شیردهی

1747 بازدید | 38 پست

سلام. بچم ۴۰ روزش شده‌. الان دو روزه که وقتی شیر میخوره تا ۷ دقیقه میگذره سینم شل و خالی میشه انگار قبلا اینجوری نبود. حداقل یک ربع میشد بعد سینه ام شل میشد. این یعنی تولید شیرم کم شده که زود خالی میشه؟ خاطر همین که اینجوری شده بچه یک ساعت سینه دهنش میمونه سیر نمیشه تا یک ساعت سینه میمونه دهنش هی میک میزنه. خودم متوجه ام که سیر نمیشه. چون لج میکنه و واقعا گشنشه. قبلا اینجوری نبودم. باید سراغ کمکی برم؟ هنوز دو ماه نشده چرا شیرم اینجوری شده؟ خیلی ناراحتم. نگرانم. تغذیم عالیه. دیگه رازیانه، سوپ جو و... میخورم..

سلام سینه منم حدود سه روز شیر نداشت من تمام وعده های غذامو کنسرو ماهی خوردم یه قاشق روغن زیتونم بریز روش. کلا در روز دو قاشق روغن زیتون بخور. تا دو روز شیرت پر میشه. هر روزم یه لیوان رازیانه بجوشون بخور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیرت کم نیس! بچت فکش قوی شده محکم مک میزنه زود سینت خالی میشه! گریه اش هم احتمالا کولیک داره! و برا اینکه آروم بشه دوس داره فقط سینتو بخوره

تو شیرخشکم بهش بدی بازم سینتو میخواد

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

پودر گالاکتومید بخر از داروخونه بخور

دلستر بخور 

خرما خیلی عالیه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
ببخشید استاتر وسط تاپیکت این سوال رو میمرسم. شما اطلاع داری این محافظ سینه ها خوبن یا نه؟ اصلا کاربر ...

من خریدم اصلا نشد استفاده کنی!

سینه ی خودتو بذار دهن بچت! اولش معمولا سینه یه کم زخم میشه ولی درست میشه بعدش

ببخشید استاتر وسط تاپیکت این سوال رو میمرسم. شما اطلاع داری این محافظ سینه ها خوبن یا نه؟ اصلا کاربر ...

اره عزیزم عالیه مخصوصا اگه سینت نوک نداره و بچه اولته ازاخرای بارداری بزار هم کمک میکنه ک سینت نوک پیداکنه هم نوک سینت زخم نمیکنه یااگرم خیلی کم زخم بشه این شیر یکم داخلش میمونه و شیر خودت زخمشو خوب میکنه

سلام سینه منم حدود سه روز شیر نداشت من تمام وعده های غذامو کنسرو ماهی خوردم یه قاشق روغن زیتونم بریز ...

غذا رو که خیلی رعایت میکنم.ولی کلا سینم حالت عادی هم شل شده.

قبلا سیر میفتاد یکم سفت میشد بچه که شیر میخورد کم کم شل میشد.الان حالت عادی هم شل مونده.با یه سینه شیر میدم تا دوساعت دیگه که میخوام با اون یکی سینه شیر بدم اون یکی سینمم قبل اینکه شیردهی شروع کنم شل هستش.دو دقه میک میزنه کلا سینم ولو میشه.

ینی شیرم کم شده؟؟

شیرت کم نیس! بچت فکش قوی شده محکم مک میزنه زود سینت خالی میشه! گریه اش هم احتمالا کولیک داره! و برا ...

کولیکش ساعت خاصی شروع میشه.از صبح که درد کولیک نداره.درد کولیکش فقط غروبه.من از صبح میخوام شیر بدم اینجوریم.

پودر گالاکتومید بخر از داروخونه بخور دلستر بخور  خرما خیلی عالیه

این پودر سرخود میشه خورد؟نباید دکتر بگه؟پودر چیه؟عوارضی برا بچه نداره من بخورم؟بچم یکم کولیک داره بد نباشه!

من خریدم اصلا نشد استفاده کنی! سینه ی خودتو بذار دهن بچت! اولش معمولا سینه یه کم زخم میشه ولی درست ...

اخه میگن اینجوری هم بهداشتی تره و نیاز نیست هر سری سینه رو بشوری که بدتر باعث زخم شدن میشه و هم عفونتهای دهان بچه مثل برفک و ... به سینه منتقل نمیشه. راستش من نوک سینه هام یکم حساسه و احساس بدی پیدا میکنم از اینکه لمس بشه یا بچه بخواد بزاره دهنش. دلم میخواد از اینا بگیرم که تماس غیر مستقیم باشه ولی شما میگی کاربردی نداره

من شنیدم که خوب نیست.اصن چرا باید استفاده کنی.