2777
2789
عنوان

مشکل شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 38 پست
غذا رو که خیلی رعایت میکنم.ولی کلا سینم حالت عادی هم شل شده. قبلا سیر میفتاد یکم سفت میشد بچه که شی ...

عزیزم ازهرسینت ۱۵ الی۲۰دقیقه شیربده حتی اگرشل هم باشه بازم شیرداره منم مشکل شماروداشتم این حرف دکترمه 

اصلانگران نباش بعدم بچت داره بزرگ میشه انتظارداری هنوزم ب قدر روز اول شیربخاد؟؟؟

معلوم ک ن معدش بزرگ تر میشه و شیربیشتری هم میخاد

جای نگرانی نیس بهش فکرنکن ک خدایی نکرده شیرت خشک میشه 

یعنی دائم باید روی سینه باشه؟ یا بعد شیردهی میشه درش بیاری و دوباره موقع شیردهی استفاده کنی. راستش ب ...

اره من استفاده کردم 

بایددائم روسینت باشه این حی هم ک میگی مال قبلشه منم همینجوربودم اولش درسته بچه مک میزنه درد دار اماعادی میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اماتودوران شیردهی اصلاخوب نیس ک  عذاهای کنسروی بخوری دکترب من گفت اصلانخور بجاش خودماهی تازه رو باروغن زیتون سرخ کن بخور

غذاهای کنسروی پوست بچه رو تیره و شیرروبدبو میکنع

نه این شکموهه.خیلی میخوره.استرس میگیرم وقتی شیرم اینجوری میشه.از دیروز داره شیرم کم میشه. غذاهای آب ...

بچه منم خیلی شکموه یه ساعت یبار شیر میخواد یه جوری هم باعجله و نفس نفس میخوره که انگار چند روزه شیر نخورده. ولی هر چی بیشتر سینه رو بمکه بیشتر شیر میاد هر وقت خواست سینه رو بده بهش اون سینه دیگه هم بدوش تا پر شه

لیدی میل چطوره؟؟

از لیدی میل اثرش بیشتره!

گالاکتومید عصاره ی مالت و رازک داره که خیلی عالیه

ولی لیدی میل تقریبا مثل مولتی ویتامینه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
عزیزم ازهرسینت ۱۵ الی۲۰دقیقه شیربده حتی اگرشل هم باشه بازم شیرداره منم مشکل شماروداشتم این حرف دکترم ...

ینی ۲۰ دقه بشه از دهنش دربیارم؟اخه ۴۵ دقیقه میک میزنه.هی درنیاره دوباره میگیره.میگم لابد سیر نمیشه.

استارتر   علاوه بر تغذیه خواب و استراحت کافی داشته باش مادر خسته شیر ترشح نمیکنه 

5لاهای آب دار مقوی مث آبگو شت  و سوپ قلم و حو آب ماهیچه اینارو زیاد بخور قبل از شیر دادن هم آب خنک یا هر چیزی که دماش کمه نخور

یه سوال هم ازت داشتم

من میخوام برم پیش دکتر فروغی فر   شما پیش ایشون زایمان کردی آخرش یه تاپیک ازت دیدم ولی قدیمی بود

راضی یودی نبودی

اگر بله کدوم بیمارستان و هزینه سزارینش چقدر بود  ممنون میشم بگی بهم

استارتر   علاوه بر تغذیه خواب و استراحت کافی داشته باش مادر خسته شیر ترشح نمیکنه  5لاهای ...

نه من پیش ایشون زایمان نکردم.فقط یبار رفتم پیشش که اونم باردار نبودم.خیلی خوش اخلاق بودن.اما از بیمارستانی که من میرفتم اونجاهمیشه، ایشون رفته بودن.ولی خیلی مهربان و خوش اخلاق بودن.