2821
2789
عنوان

مشکل شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 1747 بازدید | 38 پست
اره عزیزم عالیه مخصوصا اگه سینت نوک نداره و بچه اولته ازاخرای بارداری بزار هم کمک میکنه ک سینت نوک پ ...

یعنی دائم باید روی سینه باشه؟ یا بعد شیردهی میشه درش بیاری و دوباره موقع شیردهی استفاده کنی. راستش بچه اولمه. سینم نوک داره ولی خیلی حساسه، کلا لمسش احساس بدی بهم میده و چندشم میشه. میترسم با شیردهی مشکل داشته باشم، برا همین گفتم از اینا بخرم. ولی نمیدونم خوبه یا نه. شما خودت استفاده کردی؟ جواب میده؟

این پودر سرخود میشه خورد؟نباید دکتر بگه؟پودر چیه؟عوارضی برا بچه نداره من بخورم؟بچم یکم کولیک داره بد ...

پودر شیرافزا هست چیز بدی نیس! مثل قرص شیرافزا

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من شنیدم که خوب نیست.اصن چرا باید استفاده کنی.

والا میگن هم بهداشتی تره. و نیاز نیست هر سری مادر سینش رو بشوره که باعث زخم شدن بشه، هم اینکه سینه بخاطر مکیدن بچه زخم نمیشه و هم اینکه عفونت دهان بچه مثل برفک و ... به سینه منتقل نمیشه. از همه اینا بگذریم من از لمس نوک سینم چندشم میشه. میترسم با شیر دادن مشکل داشته باشم. میخوام اینو بخرم تا اگر دیدم نمیتونم تحمل کنم از اینا استفاده کنم

اخه میگن اینجوری هم بهداشتی تره و نیاز نیست هر سری سینه رو بشوری که بدتر باعث زخم شدن میشه و هم عفون ...

اصلا نیازی نیس برا هربار شیر دادن سینتو بشوری! اتفاقا تو بیمارستان گفتن خیلی نشورین که بچه بوی مادر رو حس کنه و خوب شیر بخوره

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
شیرت کم نیس! بچت فکش قوی شده محکم مک میزنه زود سینت خالی میشه! گریه اش هم احتمالا کولیک داره! و برا ...

وقتی بچه سیر نشه تا صب نمیخوابه گریه کردنش با کولیک فرق داره معلوم میشه سیر نشده مادر خودش متوجه میشه مال من سه روز تاصب نمیخوابید کولیک هم داره ولی با روزایی که شیر نداشتم فرق داره

خب شیر نداشتی چیکار کردی؟

نوشتم برات هر وعده غذاتو کنسرو ماهی بخور یه قاشق روغن زیتونم بریز روش. هر روز دوش اب گرم بگیر سینه هاتو وقتی بچه خوابه بدوش بریز تا دوباره پر بشن. صبحانه تو چاییت شیره انگور بریز هر روزم یه لیوان رازیانه بجوشون بخور. من این کارارو کردم خداروشکر شیرم زیاد شد. شیر افزا وشیمیایی هم نخوری طوری نیس ولی من دوسه بار قطره شیر افزا 25 قطره تو یه استکان ریختم خوردم

نوشتم برات هر وعده غذاتو کنسرو ماهی بخور یه قاشق روغن زیتونم بریز روش. هر روز دوش اب گرم بگیر سینه ه ...

بچه من تازه امروز دوماهش شده دوسه هفته پیش شیرم کم شد مث شما میگی سینه هام شل بود مال منم همینطوری بود ولی بچه من سه روز مریض بود کم شیر میخورد بخاطر همین شیرم کم شد

نوشتم برات هر وعده غذاتو کنسرو ماهی بخور یه قاشق روغن زیتونم بریز روش. هر روز دوش اب گرم بگیر سینه ه ...

خوده رازیانه رو بخرم مث چایی دم کنم بخورم؟؟روزی چن بار؟؟

بچه من تازه امروز دوماهش شده دوسه هفته پیش شیرم کم شد مث شما میگی سینه هام شل بود مال منم همینطوری ب ...

نه این شکموهه.خیلی میخوره.استرس میگیرم وقتی شیرم اینجوری میشه.از دیروز داره شیرم کم میشه.

غذاهای آبکی هم میخورم.هرچی بگی من میخورم ولی فایده ایی نداره.

خوده رازیانه رو بخرم مث چایی دم کنم بخورم؟؟روزی چن بار؟؟

اره اب بذار تو کتری کوچیک جوش بیاد بعد یه قاشق چایی خوری رازیانه بریز زیرش کم کن 5 دقیقه بذار بجوشه بد شیرین کن بخور هر چقد بتونی بخوری بهتره دو یا سه بار

اره اب بذار تو کتری کوچیک جوش بیاد بعد یه قاشق چایی خوری رازیانه بریز زیرش کم کن 5 دقیقه بذار بجوشه ...

خانمی درسته میگن اونایی که پسربچه دارن رازیانه نخورن.؟؟من پسر دارم.چرا رازیانه خوب نیست برا پسرا؟طبعش گرمه؟؟پسر من خیلی گرماییه.خیلی.

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز