2789
عنوان

چشم نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 8405 بازدید | 86 پست
به نظرتون من چیکار کنم دکتر بهش چی گفته بود؟ من تا زاهدان هم بردمش ولی گفتن معاینه زیر بیهوشی میخواد ...

عزیزم الان بچه کوچیکه بزار یکم بزرگتر بشه اگه دیدی بهتر نشد ببرش دوباده هنوزطفلی کوچیکه 

زاهدان پیش کدوم‌دکتر بردی؟

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
به نظرتون من چیکار کنم دکتر بهش چی گفته بود؟ من تا زاهدان هم بردمش ولی گفتن معاینه زیر بیهوشی میخواد ...

ببین فقط از لحاظ بینایی تستش کن رفع میشه مشکل اندازش.گفتی بردی دیگه دکتر

عاشق پسرم هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باز بزرگتر که بشه تفاوتش کمتر میشه،به نظر من بیخود نگرانی کلا کله و چشم بچه ها تا 1سال کلی تغییر میک ...

من سر دخترام از پشت سر تخت شده چون همش ب پشت خوابوندمشون😞الان پنج ماهشونه .سرشون مث موشکه😂یعنی تغییر میکنه بعدا؟

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 
عزیزم الان بچه کوچیکه بزار یکم بزرگتر بشه اگه دیدی بهتر نشد ببرش دوباده هنوزطفلی کوچیکه  زاهدا ...

زهرا نظام دوست با یه دکتر مرد دیگه اونا نظر درستی ندادن. بردم بندر عباس گفت میکروفتالمیه. من از این مریضی میترسم. تو اینترنت چیزای وحشتناکی درموردش نوشته

اره چند جا گفت بیناییش کمتر از اون چشمش میشه 

وای این دکترا حرف بیخود زیاد میزنن.الان خیلی کوچیکه صبر کن حداقل تا 1 سالگی بعد تصمیم بگیر.الان داره خیلی سریع رشد میکنه مطمئن باش خوب میشه

عاشق پسرم هستم
زهرا نظام دوست با یه دکتر مرد دیگه اونا نظر درستی ندادن. بردم بندر عباس گفت میکروفتالمیه. من از این ...

پیش دکترمالکی میبردیش کاش

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
من سر دخترام از پشت سر تخت شده چون همش ب پشت خوابوندمشون😞الان پنج ماهشونه .سرشون مث موشکه😂یعنی تغی ...

سرشون که مشکلی نیس درست میشه مال من بچه اولم با وکیوم  بدنیا اوردن دو طرف سرش پایین رفته بود خودش خوب شد

زهرا نظام دوست با یه دکتر مرد دیگه اونا نظر درستی ندادن. بردم بندر عباس گفت میکروفتالمیه. من از این ...

نترس عزیزم ان شالله چیزی نیس هرچند بهت حق میدم‌ک

نگران باشی منم چشمای بچم اب مروارید داره یکیو عمل کردم یکی دیگه رو گفته فعلا نیاز ب عمل نیس هرماهم زیرنظر دکتر میبرم چکش میکنم ۱۳ماهگی متوجه شدیم

سرشون که مشکلی نیس درست میشه مال من بچه اولم با وکیوم  بدنیا اوردن دو طرف سرش پایین رفته بود خو ...

اخه میگن دیگه سفت شده همینجوری میمونه😞خیلی تخت شده

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 
من سر دخترام از پشت سر تخت شده چون همش ب پشت خوابوندمشون😞الان پنج ماهشونه .سرشون مث موشکه😂یعنی تغی ...

😂😂هر کاری هم بکنی باز تو 1 سالگی سرش شکل عادی خودش میشه

عاشق پسرم هستم
اخه میگن دیگه سفت شده همینجوری میمونه😞خیلی تخت شده

پسرمنم همینطوری شده بزرگه الان ۲۰ ماهشه همینجور صاف مونده 😂😂

😆😆😆ازپسرمن همونطور صاف مونده 😂

واقعا؟؟امیدوارم کردین بخدا خیلی ناراحت بودم خیییلی