2789
عنوان

چشم نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 8405 بازدید | 86 پست
پسرمنم همینطوری شده بزرگه الان ۲۰ ماهشه هپینجور صاف مونده 😂😂

بعضی دوستان ک میگن خوب میشه ک😞

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

[QUOTE=87105581]بعضی دوستان ک میگن  قشنگ صاف صافه کله پسرم ولی زشتی اوایلو دیگه نداره چون‌موهاش دراومده😁

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
نترس عزیزم ان شالله چیزی نیس هرچند بهت حق میدم‌ک نگران باشی منم چشمای بچم اب مروارید داره یکیو عمل ...

ان شاالله بچه شما هم خوب میشه برا بچه منم دعا کنین خیلی نذر کردم برا همه اماما امیدوارم خوب بشه 

[QUOTE=87105581]بعضی دوستان ک میگن  قشنگ صاف صافه کله پسرم ولی زشتی اوایلو دیگه نداره چون‌موها ...

مرسی😞

برای ۱۱ همین بار قطع کار بری شدم 😑😑😑😑نی نی یار بخدا دیگه خط برا هیچکدوم خواهر برادرامم نمونده لطفا این کارو نکن با من 😉مرسی اه 
ان شاالله بچه شما هم خوب میشه برا بچه منم دعا کنین خیلی نذر کردم برا همه اماما امیدوارم خوب بشه  ...

ان شالله امید بخدا نگران نباش خوب میشه 

ان شالله ک پسرمنم هردوتا چشمش بهتراز دیروز بشه 😘😍

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
این دکتر تو زاهدانه؟ کارش خوبه؟ 

اره از چشم پزشکای خوب زاهدانه 

کسیو اگه داری نوبت بگیره برات خوبه چون سرش شلوغه دیر نوبت میده 

اره از چشم پزشکای خوب زاهدانه  کسیو اگه داری نوبت بگیره برات خوبه چون سرش شلوغه دیر نوبت میده& ...

اره هستن فامیلامون از بس دکتر بردمش الان به اقام بگم دعوا میکنه اخه دکتر اخریع گفت 6 ماهه بعد بیارش ولی دلم طاقت نمیاره وقتی شیرش میدم چشمشو میبینم دلم میخواد بمیرم 

راستش پشت سر بچه منم صافه هفت ماهه شاه یعنی خوب میشه میشه از پشت عکس بزارین

الان خوابن تخت تخته

اره هستن فامیلامون از بس دکتر بردمش الان به اقام بگم دعوا میکنه اخه دکتر اخریع گفت 6 ماهه بعد بیارش ...

عزیزم زیاد خودتو اذیت نکن اگه گفته ۶ماه دیگه باز ببرش ان شالله چیزی نیس