2777
2789
عنوان

شانس ندارم

301 بازدید | 41 پست

خیلی بغض دارم دوستی ندارم با من درد و دل میکنید خیلی قلبم سنگینی میکنه از خودم میاد

من یه بار سال ها پیش دوره عقد جدا شدم قلبمو خیلی داعون کردن به لباس عروس حسرت موندم

دیگه هیپکی به دلم نمیشینه خوشم هم نمیاد با ادم های پسر های مختلف حرف بزنم به کسی که دل بستم اونم نه میره نه میاد امروز هم کلا یه جوری بد برخورد کرد دبگع پیامم سین نکرد چرا شاتس،ندارم من دیگع نمی تونم تو موقعش مادر شم عاشق شم کاش بمیرم برا بخت سیاهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان در حالت بعض گریه مینویسم

منم همینم

دارم جدا میشم همه چیو از دست دادم کارمو زندگیمو

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران/ رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران/ ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی/ تو بمان و دگران وای به حال دگران🌱✨️

از تنهاییت لذت ببر تا ی موقعیت خوب پیش بیاد .اینقدر انرژی منفی نده ک بدبختم همیشه بگو من خوشبخت ترین ...

هی میگم سعی مبکم حالم خوب باشه نمیخوام مامانم غصه مو ببیتع در خلوت نمازمو مبخونم سر سجاده میخوابم جز خدا همدردی ندارم

هی میگم سعی مبکم حالم خوب باشه نمیخوام مامانم غصه مو ببیتع در خلوت نمازمو مبخونم سر سجاده میخوابم جز ...

ببین با چی حالت خوبه همونو انجام بده کتاب مدیتیشن سفر فیلم باشگاه...

به درستیکه خداوند به هرکه بخواهد بی حساب روزی میدهدخدایا شکرت...

بمیرم عزیزمم گاش خدا به ما هم نگا میکرد

خدا نکنههه

امیدتو از دست نده خدا همه چیو درست میکنه 🥲

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران/ رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران/ ما گذشتیم و گذشت آنچه تو با ما کردی/ تو بمان و دگران وای به حال دگران🌱✨️

۲۵

هنوز سنی نداری عزیزم انقد خدتو اذیت نکن زمانش برسه تو هم ب خواسته هات میرسی

من م جدا شدم ۲۳ سالمه گاهی وقتا میشینم تا صبح گریه میکنم ولی چیکار میشه کرد زندگی ادامه داره..

همین که خودمو دوست دارم کافیه...😇