ماياجان مدیر عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 1111 عنوان در چه حالين | مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 58 پست چيكار ميكنيذ شامتون چيه خونتون تميزه يا كثيف؟دقيقا در چه حاليد خودم خيلي بيحالم شام ميخوام پاشم كرفس بزارم دير شام ميخوريم خونمون خيلي كثيفه يك ساعت ديگه هم ميخوام برم خيابون بعلي رو بگردم مغازه و اينا داره از رحمت خدا غافل نميشم چون معجزشو به چشم ديدم ❤️🙏🏻 1398/01/26 | 17:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
****مارال**** عضویت: 1394/01/23 تعداد پست: 1504 ایشالا درست میشه تو زندگی سختی هست اما باید محکم باشی ای محکم بودم ولی چه میشه کردچقدر دعا کردم ولی خدا صدامو نشنید دیگه از خدا هم بریدم امروز کفر گفتم
****مارال**** عضویت: 1394/01/23 تعداد پست: 1504 منم مثل تو ولی تو دوراهی سختی گیر کردم😭خدا کمک کنه. مشکلت چیه بگو حداقل آروم بشی
فاطمه۶۶۷۶ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 5800 ای محکم بودم ولی چه میشه کرد چقدر دعا کردم ولی خدا صدامو نشنید دیگه از خدا هم بریدم امروز کفر گفتم نگو اینجوری قربونت برم خدا بزرگه ایشالا درست میشه من ی روزایی انقد ناامید بودم میگفتم یعنی میشه خوشبخت بشم یعنی روزی میرسه ک گریه نکنم طول کشید اما بالاخره شد
****مارال**** عضویت: 1394/01/23 تعداد پست: 1504 زود نیست هنوز بیسکوییت مادر هم میتونم بدم بهش از سوپ برنج شروع کن هر چند روز ی چیز جدید اضافه کنمثل هویج، سیب زمینی و ...
****مارال**** عضویت: 1394/01/23 تعداد پست: 1504 نگو اینجوری قربونت برم خدا بزرگه ایشالا درست میشه من ی روزایی انقد ناامید بودم میگفتم یعنی میشه خوشب ... چی بگم که الان اشکم میادشوهرم تو کارش پاپوش درست کردنخیلی مرد پاکیهالان بیکارهامروز رفت شهر دیگه مصاحبه نشد تا پرس و جو می کنن میگن نهخدا باعث و بانیش رو نبخشه
****مارال**** عضویت: 1394/01/23 تعداد پست: 1504 نمیدونین چقدر سخته وقتی مردی غصه دار میاد خونهوقتی ناراحته و تو باید دلداریش بدیدلداری های الکیخیلی سخته میگه آبرومو بردن چکار کنم
فاطمه۶۶۷۶ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 5800 چی بگم که الان اشکم میاد شوهرم تو کارش پاپوش درست کردن خیلی مرد پاکیه الان بیکاره امروز رفت شهر ... خدا لعنت کنه اینجور ادمارو ک باعث روزی یکی دیگه میشن حتما شوهرت خیلی تو فشاره با این گرونی خیلی سخته خدا کمکش کنه ایشالا
aaa2 عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 2847 وزنش کمه؟ منم لعاب برنجو شروع کردم الان میخوام شبرخشکشو عوض کنم بلکه وزن بگیره لاغر بنظر میرسه آره بردنش درمونگاه پایین تر از نمودارش بود 400 گرم کم داشت شیر خودمو میخوره فقط بازیگوشی میکنه کم میخوره شیرم هم کم و زیاد میشه بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا کمه منم کمکی شروع کردم چطوری دلتون میاداز جنی که شب تا صبح عاشقانه نگاتون میکنه بترسید
فاطمه۶۶۷۶ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 5800 آره بردنش درمونگاه پایین تر از نمودارش بود 400 گرم کم داشت شیر خودمو میخوره فقط بازیگوشی میکنه کم می ... خیلی سخته این وزن نگرفتن من ک اعصاب برام نمونده پسرم درست و حسابی شیرم نمیخوره کلافم کرده
****مارال**** عضویت: 1394/01/23 تعداد پست: 1504 خدا لعنت کنه اینجور ادمارو ک باعث روزی یکی دیگه میشن حتما شوهرت خیلی تو فشاره با این گرونی خیلی سخته ... فکر آبروش براش بدترهتو عمرش همیشه سالم زندگی کردهحالا اینجوری میترسم از غصه دق کنهگفتم شاید امروز کارش درست بشه فراموش کنهولی انگار خدا هم ما رو نمیبینه
فاطمه۶۶۷۶ عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 5800 فکر آبروش براش بدتره تو عمرش همیشه سالم زندگی کرده حالا اینجوری میترسم از غصه دق کنه گفتم شاید ام ... کنارش باش میدونم سخته اما ارومش کن خدا بزرگه دعای توسل بخون خیلی تاثیر داره
aaa2 عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 2847 خیلی سخته این وزن نگرفتن من ک اعصاب برام نمونده پسرم درست و حسابی شیرم نمیخوره کلافم کرده آره خیلی نمیدونم چرا اینجور شده پسر اولم وزنش خیلی خوب بود ولی این یکی اذیت میکنه میترسم یهو غذا هم نخوره میخوام تنوع بدم یهو زده نشه همش استرس دارم چطوری دلتون میاداز جنی که شب تا صبح عاشقانه نگاتون میکنه بترسید
****مارال**** عضویت: 1394/01/23 تعداد پست: 1504 کنارش باش میدونم سخته اما ارومش کن خدا بزرگه دعای توسل بخون خیلی تاثیر داره اگه بچه شیر میدی برای ما دعا کندعای توسل هر روز بخونم؟اینقدر ختم برداشتم ولی انگار نمیشه فکر کنم خدا نمیبینه
****مارال**** عضویت: 1394/01/23 تعداد پست: 1504 کنارش باش میدونم سخته اما ارومش کن خدا بزرگه دعای توسل بخون خیلی تاثیر داره اینقدر سعی میکنم آرومش کنم ولی دیگه حرفمو قبول نداره اونم ناامید شده