2789
عنوان

دکتر گویا مددی

50195 بازدید | 80 پست

سلام خانما. من دو بار پش خانم دکنر مددی ای یو ای انجام دادم یبار منفی شد و بار دوم هنوز مشخص نبست روش بعد رو به من پیشنهاد ای وی اف دادن. بنطدتون کارش برای ای وی اف خوبه؟همه از دکتر رستمی بد میگن و مبگن الکی کادی میکنه ک نگیره یا سقط شه اینم تو کاینیک دکتر رستمی کار میکنه مبخام بدونم اینم اینجوریه؟لطفا نظدتون رو بگبن؟پبش دکتر مددی اننجام بدم با برم پادسانژاد

پارسانژاد کارش خوبه اما جیگرت رو خون میکنه.همش تو سفره.

رستمی هم بنظرم اینها رو الکی میگن آخه عاقلانه فکر کنیم کدوم دکتر میاد سابقه خودشو خراب کنه

گویا مددی هم تعریفش رو شنیدم اما پیشش نرفتم

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
پارسانژاد کارش خوبه اما جیگرت رو خون میکنه.همش تو سفره. رستمی هم بنظرم اینها رو الکی میگن آخه عاقلا ...

پارسانژاد میخاستم وقتشو بگیرم گفتن اواخر ماه اینده . من واسم مهمه ک کارم زود انجام بشه. اخه تو همین نینی سایت جند نفر گفته بورن . دکتر مددی هم خودم دو باررفتم پیشش کلی با صحبت بچه ها دلم یجوری شد

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پارسانژاد میخاستم وقتشو بگیرم گفتن اواخر ماه اینده . من واسم مهمه ک کارم زود انجام بشه. اخه تو همین ...

اگر میبینی خوبه برو پیش مددی.همه مریضها که از یه دکتر جواب نمیگیرند

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
اره ای وی اف رو پبشش شرو کردم ب امید خدا

سلام عزیزم.من راجع به دکتر مددی تحقیق می کردم تاپیک شما رو دیدم.راضی هستید ازش؟

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
سلام عزیزم.من راجع به دکتر مددی تحقیق می کردم تاپیک شما رو دیدم.راضی هستید ازش؟

عزیزم همه مبگن خوبه خیلی هم با حوصلس.

من دو بار ای یو ای منفی داشتم

یبارم ای وی اف کردم با ده تا تخمک سه تاجنین تشکبل شد ک میگه اسپرما ضعیف بودن خب ب شوهرمم دارو نداد اصلا شاید اگه دادو میداد بهتر میشد.

نمیدونم من ک نتیجه ای ندیدم فعلا

عزیزم همه مبگن خوبه خیلی هم با حوصلس. من دو بار ای یو ای منفی داشتم یبارم ای وی اف کردم با ده تا ت ...

سلام شما باردار شدید؟دکتر مددی به من و شوهرم دارو نداده در صورتی که شوهرم و خودم ضعیفیم.بهش گفتم دارو بنویسه برامون ناراحت شد گفت چقدر عجولی خودم اگه لازم داشتید مینوشتم.شما راضی ازش.لطفا جوابم رو بده .چون گفت 16تومن میشه هزینتون.نمیخوام الکی هزینه کنم پیشش

سلام شما باردار شدید؟دکتر مددی به من و شوهرم دارو نداده در صورتی که شوهرم و خودم ضعیفیم.بهش گفتم دار ...

سلام خوبی عزیزم؟ ب شوهر منم دارو نداد ب خودمم اولاش دارو نداد من دو بار ای یو ای کردم بدون هیچ تقویتی واس خودم و شوهرم. فقط اس آی وی اف ب خودم اوابوست و این فولیک داد. ای وی اففم هم 3 تا جنین تشکیل شد. نمیدونم دکتر خوبیه یا ن فقط خیلی حوصله داره. من ک نتیجه نگرفتم خیلیا راضی بودن ازش

سلام خوبی عزیزم؟ ب شوهر منم دارو نداد ب خودمم اولاش دارو نداد من دو بار ای یو ای کردم بدون هیچ تقویت ...

مرسی عزیزم که جواب دادی.ببخشید خب سه تا جنینتون چی شد؟انتقال ندادید.

معذرت میخوام اگه دوست داشتید میشه بگید مشکلتون چی بود؟

مرسی عزیزم که جواب دادی.ببخشید خب سه تا جنینتون چی شد؟انتقال ندادید. معذرت میخوام اگه دوست داشتید م ...

آره انتقال دادم و منفی شد. یک روز بعد انتقال مادرشوهرم فوت کرد و اصلا استراحت نکردم. من ذخیرم 1.1هست و تخمکام کیفیت نداشتن و شوهرم مورفولوژی کمه

سلام به دوستان

من چند ماه قبل پیش دکتر مددی با ذخیره ی تخمک پایین تخمک کشی شدم.خانم دکتر  انتقال هام رو چند بار کنسل کردن چون گفتن رحمم مناسب نیست. بالاخره ماه قبل برام انتقال داد که خدا رو شکر حامله شدم. مادر شوهرم نمیزاره خیلی گوشی دستم باشه میگه ضرر داره. خیلی نمیتونم بیام اینجا.😕 امیدوارم به حق امام حسین و این ایام همه تون نتیجه بگیرین. برام دعا کنین تا آخر بارداری به خیر بگذره