2777
2789
عنوان

دکتر گویا مددی

| مشاهده متن کامل بحث + 50668 بازدید | 80 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خانما من واسه سقط مکرر میخوام  برم پیش دکتر مددی ب نظرتون خوبه ؟البته الان میرم پیش وفایی ...

سلام دوست عزیز

دکتر وفایی تخصص چی دارن؟؟

آخه من شنیده بودم سونو هاشون معروفه فک کردم سونوگرافی دارن؟؟

سلام وقت بخیر منم ان شاء الله ماه دیگه انتقال دارم فعلأ تو سیکلم تا اینجاش که از دکتر مددی راضیم&nb ...

سلام دوست عزیز 

من یه سری پیش دکتر رستمی رفتم برا من که از راه دور میام خیلی شلوغ و خسته کننده ست 

میخواستم بدونم مطب دکتر مددی هم همینه؟؟

دکتر مددی همون گویا مددی تو ساختمان مدیکاله؟؟

از روند کار پیش ایشون راضی هستین؟؟   

سلام دوست عزیز  من یه سری پیش دکتر رستمی رفتم برا من که از راه دور میام خیلی شلوغ و خسته کننده ...

سلام عزیزم من دوبار پیش مددی رفتم ساعت ۵ رفتم ۸ونیم نوبتم شده بالاخره دکتر معطلی داره منم پیش رستمی رفتم ولی مطبش پر از استرس بود برام

پریروز رفتم دکتر مددی بهم گفت ذخیره تخمدانت کمه باید هر چه سریعتر تخمک بشی،ذخیره تخمدانم ۱.۵۴ هست 

میشه راهنماییم کنید درد داره یا نه؟کجا انجام میدن بعدش باید استرلحت کنیم؟؟؟؟؟؟

پریروز رفتم دکتر مددی بهم گفت ذخیره تخمدانت کمه باید هر چه سریعتر تخمک بشی،ذخیره تخمدانم ۱.۵۴ هست&nb ...

سلام. تو مرکز دکتر رستمی انجاممیدم اول همون خیابونی هست ک کلینیک شون هست. از روز دوم گریودی باید دارو مصرف کنی و آمپول بزنی عضلانی و زیر جلدی. تا روز 13 اینا میری مرکز و بیهوشت میکنن البته زیاد طول نمیکشه تخمک کشی میشی و بعدش یکم زیر دلت درد داره خیلییی کممم 

سلام خانها 

تورو خدا هر کی مریضه دکتر مددی هس جواب بده 

هزینه ای وی اف چنده 

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

سلام خانها  تورو خدا هر کی مریضه دکتر مددی هس جواب بده  هزینه ای وی اف چنده

کجا ای وی اف رو انجام میدن؟؟ 

خدایا امیدم فقط به خودته ❤️کمکم کن❤️با نیم نگاهی از تو طعم مادر شدن رو میچشم 🤩🤰خداجونم روزی صد هزار بار شکر که گذاشتیش تو دلم 🤰می‌سپارمش دستت، صحیح و سالم بذارش تو بغلم، منتظر تپیدن قلب کوچولوت میمونم نفسِ من و بابایی 😍 عزیز مادر چقدر زود رفتی 😭💔حتی صدای تپیدن قلبت رو نشنیدم جان من 😭 خدایا این کار رو نکن با دلم 😭مگه جز تو کی میتونه کمکم کنه 💔😭 میشه برای مامان شدنم یه دونه صلوات مهمونم کنی؟ 🤲بعد ازهر تاریکی، روشنایی هست،دخترم 1403/11/11 قدم گذاشت روی چشم من. خدایا سپاس ازتو، خدایا تا ابد شکر گذارتم 🌱 من بعد از سه تا سقط و با سابقه تنبلی تخمدان به روش آی وی اف باردار شدم و الان دختر قشنگم شش ماهه شده. الهی دامن همه منتظرا به زودی سبز بشه، امیدتون رو از دست ندین، تلاش کنید خدا بخشنده هست 🌱

مرسی که اینقد قشنگ تو ضیح دادی یعنی تاالان 16میلیون خرجت شده. الهی خدا دل همه منتظرا رو شاد کنه شمام ...

من که همیشه میگم زندگیم رو مدیون دکتر مددی هستم. همیشه و همه جا هم ازش تعریف میکنم تا واقعا کسایی که مثل من ناامید بودن هم به لطف خدا و کمک این دکتر شاد بشن. 

سلام دوست عزیز  من یه سری پیش دکتر رستمی رفتم برا من که از راه دور میام خیلی شلوغ و خسته کننده ...

دکتر مددی عالیه . خدا هر چی میخواد بهش بده ‌ . من دیگه از وقتی باردار شده بودم و بعد هم درگیر این فسقلی بودم نرسیده بودم بیام نی نی سایت. امشب که بی خوابی زد به سرم گفتم یه سر به دوستای قدیمی بزنم و آرزو کنم به حق امام حسین همه تون به خواست دلتون برسین .  

بله ساختمان مدیکال طبقه دوم . قبلا طبقه ی ۴ پیش دکتر رستمی بود ولی خیلی وقته جدا شده از دکتر رستمی