2777
2789
عنوان

دکتر گویا مددی

| مشاهده متن کامل بحث + 50447 بازدید | 80 پست
سلام به دوستان من چند ماه قبل پیش دکتر مددی با ذخیره ی تخمک پایین تخمک کشی شدم.خانم دکتر  انتق ...

سلام عزیزم من یه چندتا سوال دارم تو روخدا بهم جواب بده من یک سال و چند ماه اقدامم نگرفته ذخیره تخمدانم خیلی کمه میخوام دیگه برمivfکنم اگه پولم جور شد شما نتیجه گرفتید راضی بودید؟هزینتون چقدر شد؟ کامل توضیح میدید واسم؟ دوقولو دارید؟ چندتا جنین تشکیل شد؟ من خیلی میترسم برمivfاونوقت نشه 

سلام عزیزم من یه چندتا سوال دارم تو روخدا بهم جواب بده من یک سال و چند ماه اقدامم نگرفته ذخیره تخمدا ...

سلام عزیزم .حتما برو انجام بده .دکتر مددی صدرصد جواب میگیری تا سنت بالاتر نرفته بروچون ذخیره ات پایبنه هرچی سنت بالاتر بره ذخیره ات کمتر میشه ..من خودم رفتم  راضی بودم تخمک کشی انجام دادم منتظرم کرونا اجازه بده برم واسه انتقال

خدایا  هر ثانیه هزاران بار شکرت

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام عزیزم .حتما برو انجام بده .دکتر مددی صدرصد جواب میگیری تا سنت بالاتر نرفته بروچون ذخیره ات پایب ...

مرسی عزیزدلم ممنون از اینکه بهم جواب دادی اجرت با امام حسین میشه لطفا بگی چقد هزینه هات کلا میشه از اولش بگو

مرسی عزیزدلم ممنون از اینکه بهم جواب دادی اجرت با امام حسین میشه لطفا بگی چقد هزینه هات کلا میشه از ...

از روز اول که ویزیت شدم تا الان که  اذر ماه پانکچر شدم ولی انتقال ندادم باتوجه به قیمت دارو اونموقع۱۰میلیون و ۵۰۰

اینکه میگم با توجه به قیمت دارو .اخه من اسفندماه دارو مص ف کردم انتقال بدم بخاطر کرونا کنسل کردن .یه امپول رو گرفتم ۴۵الان همون امپول میخام بگیرم۷۵

سلام عزیزم من یه چندتا سوال دارم تو روخدا بهم جواب بده من یک سال و چند ماه اقدامم نگرفته ذخیره تخمدا ...

ولی اینم بگم من از ای وی اف غول ساخته بودم ایقد که میترسیدم ولی رفتم اینقدرراحته که الان باورم نمیشه من این دوره رو گذروندم .خیلی خیلی راحت.خدا مرحله به مرحله اش کنارته و کمکت میکنه اینو مطعمن باش

من شوهرم مشکل داشت ولی دکتر بهم گفت خودتم تنبلی گرفتی .بعد ۳۹تاتخمک داشتم ۱۸تا جنین ‌شد .بعد۵۳۰۰مرکز گرفت دوباره ۷۰۰واسه فریز گرفت .بقیشم هزینه دارو ویزیت سونو   این چیزا بود

دکتر مددی دکتریه که من ویزیت اول میخاستم برم پیشش اینقد ترس داشتم که دستام می لرزید نمیتونستم صحبت کنم .ولی وارد اتاق دکتر شدم اینقدر این خانم دکتر مهربون و با ارامش باهام صحبت کرد که خیلی خیلی اروم شدم  بعدمریض رو به اسم کوچک صدا میکنه.باور میکنی اینقد اروم که روزی رفتم واسه پانکچر با اینکه بیهوشی داشت هیچ استرسی نداشتم  ریلکس بودم وعالی.

دکتر مددی دکتریه که من ویزیت اول میخاستم برم پیشش اینقد ترس داشتم که دستام می لرزید نمیتونستم صحبت ک ...

مرسی که اینقد قشنگ تو ضیح دادی یعنی تاالان 16میلیون خرجت شده. الهی خدا دل همه منتظرا رو شاد کنه شمام همیشه سالم و شاد باشین. یه سوال خود خانم دکتر مددی ازتون تخمک کشی میکنه یانه؟

مرسی که اینقد قشنگ تو ضیح دادی یعنی تاالان 16میلیون خرجت شده. الهی خدا دل همه منتظرا رو شاد کنه شمام ...

نه همش باهم ۱۰۵۰۰ شد.  یعنی هزینه مرکز با فریز با دارو  ویزیت سونو ازمایش همش ‌شد۱۰۵۰۰ .اره همه کارا دکتر مددی خودش انجام میده

سلام به دوستان من چند ماه قبل پیش دکتر مددی با ذخیره ی تخمک پایین تخمک کشی شدم.خانم دکتر  انتق ...

دوست خوبم سلام، مبارک باشه، ان شاء الله بسلامتی زايمان کنی. ببخشید میشه بگی ذخیرتون چند بود؟ چند تا تخمک و جنین داشتین؟؟