2777
2789
عنوان

اندو متریوز

390 بازدید | 38 پست

خانمای که اندو داشتن وعمل کردن ایا از عملتون راضی هستین پیش کی عمل کردین ایا بعد عمل بلافاصله حامله شدین هزینه عمل چقدرشده؟من تو ابن سینا ازمایشای اولیه رو دادم ولی خیلی از عمل میترسم امادکترم گفته داره بزرگتر میشه باید عمل بشه دکترمم دکتر مهدوی

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستین.

ابن سینا نرو عزیز

برو پیش دکتر اصف جاه تهران سعادت اباده مطبش دستش طلاس عملاش اصلا عود نمیکنه خیلی حرفیه ایه

منم پیش همون عمل کردم

یکم گرون دوسال پیش عملم شد۱۲تومن البته من بیمه تکمیلی نبودم

ولی خب به هرحال ارزششو داره...بله باردار هم میشید و هیچ مشکلی نخواهید داشت فقط و فقط اگ دکترتون خوب باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم برام تشخیص آندو داد دکتر اما پیش چندتا دکتر رفتم یه سری گفتن عمل کن من نکردم ۲ تا دکتر دیگه گفتن باردار شی خووب میشه دکترم قرص داد ۳ ماه پشت هم خوردم بدون اینکه پریود بشم خیلی اندازش کوچیک شد گفت با همین اندازه میتونی باردار شی الانم توو اقدامم منکه عمل نکردم چون عمل ذخیره تخمدان  و میاره پایین

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
منم برام تشخیص آندو داد دکتر اما پیش چندتا دکتر رفتم یه سری گفتن عمل کن من نکردم ۲ تا دکتر دیگه گفتن ...

اندازه کیستت چند بود وچه قرصی خوردی؟

اندازه کیستت چند بود وچه قرصی خوردی؟

۵ سانت و ۴/5 بود قرص جلوگیری داد ۳ بسته پشت هم خوردم بدون اینکه پریود بشم رفتم سونو گفت کوچیک شده میتونی اقدام کنی . ماله شما اندازش چقدره؟؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
۵ سانت و ۴/5 بود قرص جلوگیری داد ۳ بسته پشت هم خوردم بدون اینکه پریود بشم رفتم سونو گفت کوچیک شده می ...

57 میلی متره دکترم بهم قرص جلو گیری داد دو ماه خوردم فایده نداشت بعد اون قرص ویزان تجویز کرد که تو کلینیک ابن سینا گفتن نخورم چون خودش باعث نازایی

57 میلی متره دکترم بهم قرص جلو گیری داد دو ماه خوردم فایده نداشت بعد اون قرص ویزان تجویز کرد که تو ک ...

اگه میتونی اقدام کن برا بارداری کلا آندو درمان نداره عملشم موقتیه دوباره برمیگرده 

اگه میتونی اقدام کن برا بارداری کلا آندو درمان نداره عملشم موقتیه دوباره برمیگرده 

یه سال اقدام کردیم ولی نتیجه ای نداشت

بله برميگرده

من هر ٦ ماه زير نظر دكترم 

ذخيره تخمكم كم بود و گفتن بايد اي وي اف شم 

١٠ ماه پيش عقد بودم و حدود ٤ سال ال دي ميخورم كه برنگرده

با اينكه دكتر نااميدم كرده بود برا بارداري من ١٠ ماه پيش قرص نخوزم يه هفته تقريبا(زياد پيش مياد يادم بره) كه بعدش شروع كردم به خوردن اما تو اون يه هفته رابطه داشتم و بعد از يك ماه متوجه شدم باردارم

🐣
ابن سینا نرو عزیز برو پیش دکتر اصف جاه تهران سعادت اباده مطبش دستش طلاس عملاش اصلا عود نمیکنه خیلی ...

مرسی عزیزم اخه میگن سخت وقت میدن سرشون شلوغه