2777
2789
عنوان

اندو متریوز

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 38 پست
خداروشکر دکتر اکبری برام زده عمل 6ماه دیگ ولی خب میخوام مطمئن شم برا من پراکندس چسبندگی بیشتر کف لگن ...

تازه بعد یه سال تشخیص داد😑 دیگه نرو اونجا 

راستی یه تاپیکی هم هست برا باران جان اسم تاپیک آندومتریوز و کیست شکلاتی هست سرچ کنید اونجا خانومایی ک این مشکلو دارن خیلی صحبت میکننو اطلاعات میدن منم دوسال پیش ازهمون طریق با دکتر اصف جاه آشناشدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تازه بعد یه سال تشخیص داد😑 دیگه نرو اونجا  راستی یه تاپیکی هم هست برا باران جان اسم تاپیک آند ...

پزشکای دیگه نتونستن تشخیص بدن ولی دکتر اکبری سریع تشخیص داد میگن آصف جاه و اکبری تو ی سطن حالا میخوام پیش آصف جاه هم نوبت بگیرم نظرشو بدونم

برا من ب صورت کیست نیس عزیزم چسبندگیه پراکنده داخل لگن، لگن ب دیواره رحم 

برا منو که دکتر خودم نود درصد احتمال داده بود اندو باشه ولی گفت برم ابن سینا مطمعن بشم دکتر اونجام که دکتر مهدوی بود از رو سونوهایی که خودم برده بودم گفت اندو داری کاریخاصی نکرد

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستین.
برا منو که دکتر خودم نود درصد احتمال داده بود اندو باشه ولی گفت برم ابن سینا مطمعن بشم دکتر اونجام ک ...

نه من سونوگرافی دکتر سعادت رفتم تخصصش تشخیص اندومتره ک دکتر اکبری ام تایید کرد

دوستان از کجا تشخیص میدن آندو رو؟از سونوگرافی تخمدان؟یعنی شما تو تخمدانتون کیست داشتین؟

بله با سونو گرافی واژینال مشخص میشه

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستین.

من اندومتریوز داشتم که پشت رحم و تخمدان و روده درگیر بودن .دوبار ای وی اف کردم ناموفق بود.ولی ناامیدنشدم از خدا کمک خواستم.تو بررسی هایی که کردم شروع کردم به خوردن روغن گل مغربی و سیاه دونه و ویتامین های گروه ب و ویتامین دی و زنجبیل وبعدش معجزه شد و خودم باردار شدم طبیعی طبیعی البته ورزشم کردم .شماهم امتحان کنید امیدوارم که خدا به هرکی دلش میخواد بچه بده و به همه شفا بده.