2777
2789
عنوان

اندو متریوز

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 38 پست
ابن سینا نرو عزیز برو پیش دکتر اصف جاه تهران سعادت اباده مطبش دستش طلاس عملاش اصلا عود نمیکنه خیلی ...

عزیزم آصف جاه کدوم بیمارستانا هست؟ من الان پیش الهام اکبری رفتم گفت تا 20در نظر بگیر ولی هی بهم میگه ازبین رفتن دردت قطعی نیس قطعی نیس من درد دارم 2دلم میکنه برا جراحی پیشش

مرسی عزیزم اخه میگن سخت وقت میدن سرشون شلوغه

اره از الان وقت بگیر واسه دوماه دیگه بهت میده تا اون موقع هم فعلا ال دی یا همون ویسانو مصرف کن ک پری نشی

حتمااا برو اصف جاه امکان نداره اون عملت کنه و برگرده کیستت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله برميگرده من هر ٦ ماه زير نظر دكترم  ذخيره تخمكم كم بود و گفتن بايد اي وي اف شم  ١٠ ...

شما عمل کردین بعد ای وی اف؟یا هیچکدوم 

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستین.
عزیزم آصف جاه کدوم بیمارستانا هست؟ من الان پیش الهام اکبری رفتم گفت تا 20در نظر بگیر ولی هی بهم میگه ...

بیمارستان لاله عمل میکنه

مطبشم سعادت اباده دقیقتر تو نت بزن میاد

منم خییلی درد داشتم هردوسمتمم بود عمل کردم دوسال میگذره و خوبم خداروشکر

شمام برو اونجا حتما

اره از الان وقت بگیر واسه دوماه دیگه بهت میده تا اون موقع هم فعلا ال دی یا همون ویسانو مصرف کن ک پری ...

من ۳۳ سالمه ئعنی طبیعی باردار میشم اخه ابن سینا گفتن باید ای وی اف بشم

عزیزم آصف جاه کدوم بیمارستانا هست؟ من الان پیش الهام اکبری رفتم گفت تا 20در نظر بگیر ولی هی بهم میگه ...

منم پیش اکبری رفتم منو ترسوند همه رو میگه باید عمل کنن مریضاشم راضی نیست پیشش نرو

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عمل كردم و مرتب ال دي ميخورم  اي وي اف انجام ندادم  دكتر بهم ميگفت بدون اي وي اف باردار ...

چند سانت بود کیستت عزیزم؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من ۳۳ سالمه ئعنی طبیعی باردار میشم اخه ابن سینا گفتن باید ای وی اف بشم

من ک مجردم ولی خانومایی ک اونجا میومدن میگفتن چندماه بهت فرصت میده بعد عمل ک طبیعی باردار شی نشد ای وی اف...ولی اکثرا طبیعی میشدن

بیمارستان لاله عمل میکنه مطبشم سعادت اباده دقیقتر تو نت بزن میاد منم خییلی درد داشتم هردوسمتمم بود ...

خداروشکر دکتر اکبری برام زده عمل 6ماه دیگ ولی خب میخوام مطمئن شم برا من پراکندس چسبندگی بیشتر کف لگن، برا منو بعد 3سال دکتر اکبری تشخیص داد

منم پیش اکبری رفتم منو ترسوند همه رو میگه باید عمل کنن مریضاشم راضی نیست پیشش نرو

دوستم پیش اکبری عمل کرد ب 1ماه نکشیده باردار شد من بچه دارم میخوام از دست درده خلاص شم. 

ب نظرم کار اکبریه همش بدترین چیزو میگه ک بیمار ب بهبود نسبی راضی باشه

خداروشکر دکتر اکبری برام زده عمل 6ماه دیگ ولی خب میخوام مطمئن شم برا من پراکندس چسبندگی بیشتر کف لگن ...

چند سانته کیست شما؟