سلام من الان تو خونه واسه تست خانگی بارداری با وایتکس رو انجام دادم واول که ادرار ووایتکس رو مخلوط کردم یه عالمه کف از لیوان اومد بالا وتا چند یک دقیقه کف ها روی لیوان ثابت موند ایا من الان باردارم ؟ من تونت این تست رو سرچ کردم نوشته بود اگه چند ثانیه کف کند باردارم ..الان اینجا بارون شدیدیده بیرون نمیتونم برم
رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓
رستای من مالک رویا های طوفان زده من از وقتی تو براورده شدی دگر هیچ ارزویی نکردم 😍😍😍بعد سه سال انتظار اومدی دخمل گلم وشدی همه وجود من وعشق بابایی خیلی دوست داریم عزیزم💓
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
وایتکس خیلی بده اگه حامله باشی 😶😶😶 صبر کن تا وقتی بیبی چک بخری انشااله که باردار باشی از ا ...
یعنی اگه جنین تشکیل شده باشه وایتکس ممکنه باعث ازبین رفتن جنین بشه
وایتکس خیلی بده اگه حامله باشی 😶😶😶 صبر کن تا وقتی بیبی چک بخری انشااله که باردار باشی از ا ...
ممنون عزیزم 😘
یعنی اگه جنین تشکیل شده باشه وایتکس ممکنه باعث ازبین رفتن جنین بشه
نه خدانکنه
کلا بوی شوینده ها خوب نیست برا خانوم باردار
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
اهان ممنون از لطفت گلم انشالله نی نی تون رو سالم بغل بگیرید خوش قدم باشه ...واسه منم دعا کنید