2777
2789
عنوان

راه درست چیه❓🤣

177 بازدید | 10 پست

من داشتم به مدت شناخت قبل ازدواج فکر میکردم

از خودم گذشته و دخترم هم کودکه و امیدوارم قبل از ۱۸ و ۲۰ با هیچ پسری حتی جاست فرند هم نشه😅

ولی خبببب

من از مدت دوستی یا شناخت طولانی میترسیدم

یکیش از یه داستان قدیمی بود

یه خانمی از همشهری های ما تقریبا ۵۰ سال پیش یا بیشتر خودکشی میکنه؛ باردار بوده پدر بچه هم عقدش نمیکرده این ماجرا در سال ۵۴و۵۵ یه رسوایی بزرگ بوده

همیشه اون خانم که فقط ازش یه عکس دیده بودم برام نماد حماقت بود

سالها بعد هم باشگاهیم بعد از ۴و۵ سال دوستی با یه پسر خیلی راحت ترک شد

توی اقوام هم دیده بودم

توی دانشگاه هم دیدم رابطه ای که میگفتن ترم دو شروع شده و ترم هشت پسره رفت شهرشون و جواب تلفن دختره رو نداد

زیاد بود از این موردها و من میترسیدم از ترک شدن

اولین باری که خودم با یه پسر آشنا شدم همه اون دخترهای آسیب دیده جلوی چشمم بودن

من موقع سلام و احوالپرسی مشکلی نداشتم با مردها دست بدم ولی اجازه نمیدادم اون پسر دست هام رو بگیره چون فکر میکردم این میشه شروعی برای چیزهای دیگه

همون اوایل گفتم بیا خونمون خانواده من رو ببین

بعد گفتیم بیا خواستگاریم

ازدواج کردیم و جدا شدیم

فاصله آشنایی و دوستی و خواستگاری و ازدواج و جدایی ما از دوران دوستی بقیه کوتاه تر بود😅

من هنوز وقتی کسی میگه شخصیت فلانی رو وصف کن وصف دقیقی ازش ندارم

گذشت تا با همسر فعلیم آشنا شدم

دیگه میدونستم نباید عجول باشم و باید بشناسمش ولی از طرفی هم فکر میکردم هر مردی ممکنه به یه زن مطلقه به چشم یه اسباب بازی نگاه کنه

پس بازم مثل دفعه قبل آشنایی و خواستگاری رو خیلی سریع چیدم

خانواده اش رو که اصلاً نشناختم

خودش هم بد نیست اما چیزهایی بود که نفهمیده بودم

نمیدونم چی شد که هم اون هایی که به رابطه زمان دادن باختن هم منی که زمان ندادم باختم

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]

اگه روشنفکرا سرم نمیریزن به نظر من دوستی و رل زدن اشتباه محضه بیشترین آسیب به دختر میرسه یکی از ترس های زندگیم اینه بعدا فرزند آینده ام وارد رابطه بشه

خودم تا به حال پارتنر نداشتم

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه روشنفکرا سرم نمیریزن به نظر من دوستی و رل زدن اشتباه محضه بیشترین آسیب به دختر میرسه یکی از ترس ...

در ادامه انتخاب های منم خوندی؟

در ادامه انتخاب های منم خوندی؟

بله خوندم

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

راه شمادرسته عین مادرم🤣🤣البته مادرمن۳۹سالشه

من و مادرتون هم سنیم تقریبا😅

فکر میکردم با خودت در یه رنج سنی باشم

اگه روشنفکرا سرم نمیریزن به نظر من دوستی و رل زدن اشتباه محضه بیشترین آسیب به دختر میرسه یکی از ترس ...

روشنفکرااخه همشون نه ولی خیلیاشون میدن وبراشون مهم نیس زگیلی بشن سواستفاده بشه ازشون میگن خب نیازدوطرفمونه خاک توسرشون