2777
2789

منم😐😑 البته یکماه هست که هر روز روزی یکساعت گاهی هم بیشتر پیاده روی میکنم و خییییلی هم کم غذا میخورم در حدی که نمیرم غذا میخورم😫 ولی فقط سه کیلو کم کردم البته همه میگن تغییرت مشهوده

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم😐😑 البته یکماه هست که هر روز روزی یکساعت گاهی هم بیشتر پیاده روی میکنم و خییییلی هم کم غذا میخو ...

خوبه دیگه....چی میخای  دیگه...تو یه ماه و ۳ کیلو عالیه

کاش منم میتونستم

من همون Helma هستم.
منم میخوام شکمم یکم کوچیک بشه چیکار کنم سایز کم کنم

برای کوچیک کردن شکم ورزش حلقه و چرخونک عالیه ،هر روزم دو لیوان چای سبز با زنجبیل بخور البته کنارش رژیم داشته باش

خوبه دیگه....چی میخای  دیگه...تو یه ماه و ۳ کیلو عالیه کاش منم میتونستم

خویه؟😍 بابااااا شما یه پا بمب انگیزه هستی مرررسی خودم همش میگم موفق نبودم که فقط سه کیلو کم کردم آخه قبلا که بدنسازی کار میکردم توی یه ماه ۹ کیلو کم کردم اما الان فقط پیاده روی میکنمو کم میخورم

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
کالری شماری میکنم روزی 700تا، البته قبلش دکتر تغذیه رفتم از اون مشاوره گرفتم

میشه بپرسم وزنت چقده؟چقد زیاد داری؟ من خییییلی اضافه دارم باید ۱۵ کیلو کم کنم😫😫😫