2777
2789
700تا کالری باعث میشه درماه5یا6کیلو کاهش وزن داشته باشی  اما 1200 دوسه کیلو بیشتر نیست

خوب عزیزم چه عجله ای داری برا لاغری من توی سه سال بیست کیلو کم کردم الانم تو یه وزن‌موندم خیلیم مواظبم چاق نشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 15تا اضافه داشتم خداروشکر الان 7تاشو کم کردم شماام میتونی عزیزم😍😍

ان شاءالله مرسی عزیزم انگیزه گرفتم بنظرت کالری شماری خوبه؟منم در روز ۱۰۰۰ تا کالری بگیرم کم میکنم ؟

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
از وزن 80شروع کردم الان 73هستم باید 68بشم

خیلی خوب کم کردی آفرین از الان فقط کم خوری داشته باش رژیم سخت نگیر با کم خوری کم میکنی 

همیشه تو ظرف غذات نصفشو سالاد کاهو بریز نصفشم غذا اینجوری گشنتم نمیشه

اصلا به فکر این نباش که تویه ماه اینقدر کم کنی عزیزم مگه خدایی نکرده از جونت سیر شدی

آخه از دکترم پرسید چیزی خاصی نگفت ،اون رژیمی که بهم داده بود حساب کردم بین 800تا600تا کالری در روز بود

از وزن 80شروع کردم الان 73هستم باید 68بشم

تو میتونی 

تویی که تا اینجا اومدی باقیشم میری به امیدخدا😍

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
ان شاءالله مرسی عزیزم انگیزه گرفتم بنظرت کالری شماری خوبه؟منم در روز ۱۰۰۰ تا کالری بگیرم کم میکنم ؟

کالری شماری بهترین رژیمه جهانه😍😍😍

منم کالری شماری میکنم

روزی 1200 تا میخورم

بدون ورزش

تو 2ماه اینقدر کم کردم

فقط چندتا نکته اصلا اصلا ناامید نشو من ماه اول فقط 2 کیلو کم کردم ولی ادامه دادم

به هبچ وجه خودتو هرروز وزن نکن فقط هفته ای1بار

من هیچوقت حتی 1 کیلوام کم نکرده بودم حتی با دکتر در اوج ناامیدی این رژیم نجاتم داد

بسم الله بگو شروع کن😍😍😍😍

خیلی خوب کم کردی آفرین از الان فقط کم خوری داشته باش رژیم سخت نگیر با کم خوری کم میکنی  همیشه ...

مرسی ،فقط جدیدن موقع خواب احساس ضعف میکنم انگار افت قند خون داشته باشم ،مجبور میشم یه چیزی بخورم😑😕

آخه از دکترم پرسید چیزی خاصی نگفت ،اون رژیمی که بهم داده بود حساب کردم بین 800تا600تا کالری در روز ب ...

توصیه من اینه اصلا پیش دکتر نرو

من خودم با دکتر حتی 100 گرمم کم نکردم

الانم نه موهام میریزه نه پوستم شل شده خداروشکر

وقتی یهو از دست بدی یدفعه هم میاد جاش 

تدریجی بهتره گلم

کالری شماری بهترین رژیمه جهانه😍😍😍 منم کالری شماری میکنم روزی 1200 تا میخورم بدون ورزش تو 2ماه ...

قررررربونت عزیزم 😍😍😍 ان شاءالله که اول سلامتی بعدم خوشتیپی تا آخر عمرت باهات بمونه فقط این برنامه بشقاب بود قاشق بود چی بود؟😂 اون خوبه؟

قررررربونت عزیزم 😍😍😍 ان شاءالله که اول سلامتی بعدم خوشتیپی تا آخر عمرت باهات بمونه فقط این برنامه ...

فداتشم مرسی همچنین😍😍

اره گلم من با همون بشقاب کالری میزنم از همه اسونتره ببینم چه میکنیا😍😍😍

من اصلا از وقتی رژیمم بمب انرژی شدم بهترین حس دنیاست😍😍

توصیه من اینه اصلا پیش دکتر نرو من خودم با دکتر حتی 100 گرمم کم نکردم الانم نه موهام میریزه نه پوس ...

مرسی از راهنمایت 

پس فقط از کالری شمار استفاده میکنم.