2777
2789

منم😐😑 البته یکماه هست که هر روز روزی یکساعت گاهی هم بیشتر پیاده روی میکنم و خییییلی هم کم غذا میخورم در حدی که نمیرم غذا میخورم😫 ولی فقط سه کیلو کم کردم البته همه میگن تغییرت مشهوده

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم😐😑 البته یکماه هست که هر روز روزی یکساعت گاهی هم بیشتر پیاده روی میکنم و خییییلی هم کم غذا میخو ...

خوبه دیگه....چی میخای  دیگه...تو یه ماه و ۳ کیلو عالیه

کاش منم میتونستم

من همون Helma هستم.
منم میخوام شکمم یکم کوچیک بشه چیکار کنم سایز کم کنم

برای کوچیک کردن شکم ورزش حلقه و چرخونک عالیه ،هر روزم دو لیوان چای سبز با زنجبیل بخور البته کنارش رژیم داشته باش

خوبه دیگه....چی میخای  دیگه...تو یه ماه و ۳ کیلو عالیه کاش منم میتونستم

خویه؟😍 بابااااا شما یه پا بمب انگیزه هستی مرررسی خودم همش میگم موفق نبودم که فقط سه کیلو کم کردم آخه قبلا که بدنسازی کار میکردم توی یه ماه ۹ کیلو کم کردم اما الان فقط پیاده روی میکنمو کم میخورم

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
کالری شماری میکنم روزی 700تا، البته قبلش دکتر تغذیه رفتم از اون مشاوره گرفتم

میشه بپرسم وزنت چقده؟چقد زیاد داری؟ من خییییلی اضافه دارم باید ۱۵ کیلو کم کنم😫😫😫