2777
2789
عنوان

چطوری میشه آدم مرگ مادرشو میخواد

317 بازدید | 17 پست

این تایپیک از مادرم نفرت دارم دیدم حالم بدتر شد چی میشه که آدم از مادرش بدش بیاد و نفرت داشته باشه آخه .مادر هر چقدرم بد باشه وجودش آرامشه .عشقه .خواب راحته .پشت وپناهه

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صرفا مادر بودن دلیل خوب بودن نمیشه . این همه زن دزد و قاتل و بدجنس و معتاد  وجود دارند که مادر هم هستند ولی ممکنه هرگز مادر خوبی نباشند 

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

من تمام عمرم مادرمه یعنی هرکی گفته بچه عزیز ترین موجوده ادمه دروغه من مادرم از بچم برام خیلی عزیزتره.ولی بد و خوب همیشه باهمن نمیشه کسیو منع کرد یا خورده گرفت اینقد ب تنگا امده که مرگ مادرشو میخواد از خوبی مادرش که نیست اینقد نفرت وجودشونو میگیره

دقیقا آدم جذب محبت میشه نه فقط به خاطر اسم مادر

متاسفانه مادرای بد کم نداریم که فقط اسم مادر بودن و یدک میکشن

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....

اره میشه متاسفانه ولی از خدا میخوام که هیچ وقت هیچ کسی به این حس مبتلا نشه🙏

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

مادری که فقط زاییده. محبت نداره عزیزم

خودش گفت که از اول دخترش رو نمیخواسته وگفته چون دختر شدی نمیخواستمت

ما که تو زندگی اون بنده خدا نیستیم. حتما خیلی داره عذاب میکشه

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️

آخه داشتم عکس مادرمو میدیم فوتشده گریه میکردم یهو اومدم تو این تایپک .نمیدونم چی بگم امااا درکش سخته

من دردی که کشیده رو منم کشیدم مادر بد ندیدی ...تو اون تاپیک هر کی میگه آخر مادرت هست تو رو زاییده آرزو مرگ نکن براش امیدوارم سرشون بیاد چون من کشیدم داشتن همچین مادری و تا اخر عمر نتیجه کارهاش تو زندگیم هست و نه من بلکه همه خواهرام قربونی اخلاق مادرم شدیم و من کامل درکش میکنم پس خواهشا قضاوت نکنید

وزن اولیه ۷۴ ___وزن اول (۶۸/۲۰۰)___وزن دوم (۶۵/۳۰۰)وزن سوم (۰۰۰۰۰)____وزن هدف (۵۰)
اره دقیقا منم مادر من فوت شده ی وقتایی ک یادم میفته اذیتش میکردم از خودم متنفر میشم دلم میخواد برگرد ...

مامان منم فوت شده اینش سخته .من امشب برادرمم رفته بود بیمارستان انسداد روده داره .خیلییی گریم گرفت که مامانم الان نیست ازش مراقبت کنه خیلییی زیاد جاش خالیه .گفتم ایکاش خدا مثلا مادر اینو که دوسش نداره میگرفت میزاشت مادر من بمونه اما بعد پشیمون شدم تسلبم حکمت خدا