2777
2789
عنوان

دهه شصتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 44 پست
آخخخخی😊آره واقعا از بچگی مون عادت کردیم  من یادمه خیلی چیزا رو دلم میخواست اما از پدرمادرم تق ...

😂😂😂

اره واقا قربون معرفت و درک نسل خودمون، ب قول خندوانه ما خیلیییییی باحالیم 😅😅

نیلای هسدم یک سینگل🖐️صدای مرا از دهه هفتاد میشنوید😐اومدم فضولی

کدوم وره هفتادی ؟ نیمه اول یا دوم ؟ آخه نیمه اولاشونم تو مایه های خودمونن

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂 اره واقا قربون معرفت و درک نسل خودمون، ب قول خندوانه ما خیلیییییی باحالیم 😅😅

😂😂😂😂از روز ازززل طفلکی بودیم مااات

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺
نه بیکار و مجردم😊

بیکاری آدمو میکشششششه 

74 هستم میشه نیمه اول درسته؟! 

بله بله 

حالا منو در جمع خودتون راه بدین 😁🍌موزمو میخورم حرفم نمیزنم فقط👀نگاه

😂😂😂😂😂😂 

یکی از چیزایی که برام خسته کننده شده اینه که کسی بهم پیشنهاد ازدواج میده و تو مرحله آشنایی کلا پشیمون میشم چرا رفتم جلو از طرفی آدم میگه همینجوری م رد نکنم ، همین خسته کننده س من الان سی و یک سالمه ، یادمه یه مدت برای جواب دادن پیش مشاورم میرفتم چن سال پیش 

اما الان دیگه خودمم حرفاشونو از بر شدم ، تنهایی آزار دهنده س ، از طرفی وقتی یه آشنایی ختم میشه به توهین دلت میخواد کلااااا دیگه همه رو از دم رد کنی ، خلاصه یبار دوبار ، نه که صدبار مورداتون باز هیچ ربطی بهت ندارن 

من دهه هفتادیم ولی خب دقیقا اینجوریم

نگران نباش عزیزم شما هنوز وقت داری❤