2777
2789
عنوان

دهه شصتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای اینکه هرچی تلاش میکنم بازم برمیگردم سرجای اول ، خیلی به توکل کردن به خدا معتقدم اما انگار افتاد ...

شاید  روش تونو  باید تغییر بدید  و  راه دیگه ای رو امتحان کنید  تا ب هدف برسید

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
من دهه شصتیم چرا تفکیک کردی متاهل و مجردا رو ک مجبور شم برم بیرون 🙁🙁🙁🙁

عیب نداره باشین مجردا شرایطشون شبیه خودمه ازون جهت گفتم ، خب مجردا یکم شرایطشون سختتره البته من خودم تا الان به این دلیل ازدواج نکردم که موردای خوبی نداشتم و ازدواج نکردنو به ازدواج با این کیسا ترجیح میدم یکی ش همین چن روز پیش 😔 واقعا آدم خسته میشه 

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺
شاید  روش تونو  باید تغییر بدید  و  راه دیگه ای رو امتحان کنید  تا ب هدف بر ...

خیلی خودمو تغییر دادم تو این سالها ، ولی انگار بعضی چیزا دست آدم نیست البته با اینکه ناراحتم الان ولی ته دلم هنوزم به لطف خدا امیدوارم

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺
بچه‌ها گاهی خیلی دلم برا بچگیامون تنگ میشه، با همه محدودیتامون خیلی خوشحال تر بودیم 😢

واااای نگو منو که حسرت گذشته کشته ، تا ۲۰سالگی م عالی بود اونروزای بی دغدغه رو میخوااااام

من دهه شصتی نیستم ولی میخوام بگم انشالله روزای خوبی پیش رو داشته باشی

مرسی عزیزدلم همین حرفت کلی ارررزش داشت برام ❤

واااای نگو منو که حسرت گذشته کشته ، تا ۲۰سالگی م عالی بود اونروزای بی دغدغه رو میخوااااام

اووووهوووم دلم خیلی اون روزا رو میییخاد، چقد شاد بودیم الکی، همه چی ی حال و هوای خوبی داشت😖

دهه شصتیا ذاتا قوی ترن 🙌 حالا چی شده دهه شصتی جان بوگو ب ما 😊

آخخخخی😊آره واقعا از بچگی مون عادت کردیم 

من یادمه خیلی چیزا رو دلم میخواست اما از پدرمادرم تقاضا نمیکردم با اینکه میگفتم میخریدن واسم اما از بچگی انگار تمرین خواستنو ریاضت کشیدن داشتیم 😂😂😂

خودمم هنوز امیدوارم😂

😂😂😂😂😂 دیگه بعد از متاهلیم سختی بکشیم سند بهشتو باید بزنن بناممونا ،،، خدا کنه که همیشه باشی عزیزم