2777
2789
عنوان

دهه شصتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 44 پست
آخخخخی😊آره واقعا از بچگی مون عادت کردیم  من یادمه خیلی چیزا رو دلم میخواست اما از پدرمادرم تق ...

😂😂😂

اره واقا قربون معرفت و درک نسل خودمون، ب قول خندوانه ما خیلیییییی باحالیم 😅😅

نیلای هسدم یک سینگل🖐️صدای مرا از دهه هفتاد میشنوید😐اومدم فضولی

کدوم وره هفتادی ؟ نیمه اول یا دوم ؟ آخه نیمه اولاشونم تو مایه های خودمونن

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂 اره واقا قربون معرفت و درک نسل خودمون، ب قول خندوانه ما خیلیییییی باحالیم 😅😅

😂😂😂😂از روز ازززل طفلکی بودیم مااات

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺
کدوم وره هفتادی ؟ نیمه اول یا دوم ؟ آخه نیمه اولاشونم تو مایه های خودمونن

74 هستم

میشه نیمه اول درسته؟! 

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

نه بیکار و مجردم😊

بیکاری آدمو میکشششششه 

74 هستم میشه نیمه اول درسته؟! 

بله بله 

بله بله 

حالا منو در جمع خودتون راه بدین 😁🍌موزمو میخورم حرفم نمیزنم فقط👀نگاه

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

حالا منو در جمع خودتون راه بدین 😁🍌موزمو میخورم حرفم نمیزنم فقط👀نگاه

😂😂😂😂😂😂 

یکی از چیزایی که برام خسته کننده شده اینه که کسی بهم پیشنهاد ازدواج میده و تو مرحله آشنایی کلا پشیمون میشم چرا رفتم جلو از طرفی آدم میگه همینجوری م رد نکنم ، همین خسته کننده س من الان سی و یک سالمه ، یادمه یه مدت برای جواب دادن پیش مشاورم میرفتم چن سال پیش 

اما الان دیگه خودمم حرفاشونو از بر شدم ، تنهایی آزار دهنده س ، از طرفی وقتی یه آشنایی ختم میشه به توهین دلت میخواد کلااااا دیگه همه رو از دم رد کنی ، خلاصه یبار دوبار ، نه که صدبار مورداتون باز هیچ ربطی بهت ندارن 

من دهه هفتادیم ولی خب دقیقا اینجوریم

نگران نباش عزیزم شما هنوز وقت داری❤