من اطرافمزیاد دیدمتا لاغر کردن چند کیلو سریع باردار شدن چاقی برای دوران حاملگی هم بده هم فشار خون بالا ممکنه بده هم هزار جور درد و مرض بچه دوستمو توی ۶ ماهگی به خاطر فشااااار خون خیلی بالای دوستم که به خاطر چاقیش بود مجبور شدن سزارین کننش اورزانسی چون دوستم داشت میمرد در نهایت بچه ۶ ماهه با سزارین به دنیا اومد و مرد😭
والا من ۷۳ کیلو بودم دو ماه بعد ازدواج باردار شدم. زن داداشم فوق ۱۰۰ کیلو هست اونم سر دو ماه باردار شد. خیلی فامیل فوق ۱۰۰کیلو داریم همه عیالوترن.به نظرم اینکه دکتر می گه چاقی بچه دار نمی شی چرته.باید دکترت رو عوض کنی
خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊