2777
2789
عنوان

چاقی و نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 6194 بازدید | 27 پست
والا من ۷۳ کیلو بودم دو ماه بعد ازدواج باردار شدم. زن داداشم فوق ۱۰۰ کیلو هست اونم سر دو ماه باردار ...

خانوم محترم تحقیقات و آمارگیرهای نشان داده که وزن بالا در این قضیه موثر هست. شما با چندتا آشنا کل ماجرا رو طور دیگه نشون می‌دی؟ عجب....

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست  من چندماه ورزش کرد تخمدانش فعال شد باردار شد

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘

خودم ..چاق نبودم اما اژ حد تعادلم بیشتر بود بالاخره 75کیلو بودم رفتم ده کیلو کم کردم سریع باردار شدم...باز چنتا از دوستان با وزن کم کردن باردار شدن...ببین ربطی یه چاقی نداره اصولا وقتی تنبلی داری باید یه مقدار وزن کم کنی تا هورمونات به تعادل برسن ..حالا میخای پنجاه کیلو باش میخای صد کیلو باش

زمستان سرد منم بهاری گرم دارد،،،بزرگ میشم واسه کسی که کوچیکم کرد...🥰😉
ای جان من عزیزم تبریک میگم میشه لطفا بگی وزنت چقدر بود و چقدر لاغر کردی تا باردار شدی

۸۵ بودم

حدود ۲ونیم کیلو کم کردم 

دوستم زیادتر از من بود ، ۴ کیلو کم کرد حامله شد

ان‌شالله به زودی میاد تو دلت نینی 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

[QUOTE=86771485]من خودم قدم175و وزن نود...دکتر بهم گفته بیست کیلو کم کن دوباره بیا....خیلی ناامیدم  ..

ساناز جونم سلام مطمئن باش که چاقی و بارداری کاملا بهم ربط دارن چون وقتی چربی بدنت زیاد باشه هورمون استروژن بیشتری داری که مقدار بالای چربی  اجازه نمیده این هورمون به تعادل برسه و باردار بشی 

اما اگر کسانی رو میبینی که اضافه وزنشون بیشتر از شماست و باردار هستن فقط بخاطر همین هورمون هست و خانمایی که بیشتر پایین تنه چاقی دارن سطح بیشتری از این هورمون در بدنشون تولید میشه ...

خاله خودم وزن بالای صد وده کیلو داشت و وقتی ده کیلو کم کرد باردار شد اما ناگفته نماند که ایشون چاقی سیبی شکل دارن و با ده کیلو هم به تعادل هورمونی رسید 

و باردار شد اما هم فشار خون بارداری داشت و هم قند خون بارداری و خیلی خیلی اذیت شد مدام بستری میشد و تحت کنترل بود و اصلا نمیتونست  ویار  بارداریشو برآورده کنه به خاطر وزن بالایی که داشت چون هم خودش و هم جنین در خطر بودند.

در کل اگر با همین وزن هم اگر باردار بشی و حداقل فقط 15 کیلو وزن اضافه کنی خودت اذیت میشی برای قد تو که بلند هم هست وزن 65 ایده آل ترین و زیباترین اندام خواهد بود 

پس خودتو با فکر اینکه میخوای باردار بشی و نمیشه اذیت نکن اول به خودت برس روحیه خودتو تقویت کن تا انشالله وقتی بچه دار شدی بهترین الگو برای فرزند دلبندت باشی.

من هم سالها درگیر اضافه وزن و چاقی بودم و با انواع رژیم و قرص و....وزن خودم رو هی کم میکردم و هی وزنم زیاد میشد موقع بارداریم هم چاق بودم اما خدا رو شکر بارداریم پر خطر نبود اما بخاطر اضافه وزنم حتی بعد از بارداری روز به روز چاقتر و افسرده تر میشدم خیلی بی حوصله و عصبی بودم و اونجور که شایسته فرشته کوچولوم بود باهاش رفتار نمیکردم تا توی همین سایت با کسی آشنا شدم که از روشی پایدار و ذهنی برای لاغر شدنش استفاده کرده و خیلی خیلی راضی بود و میگفت زندگیم دگرگون شده منم دل به دریا زدم و روش رو پیگیری کردم از ایشون .

با سایت و کانال امیر همتی آشنا شدم    و دوره راز تناسب اندام شد نقطه عطف زندگیم و بعد از اون دارم به معنای واقعی زندگی میکنم و البته کتاب ایشون با عنوان (فراسوی شفای زندگی) زندگیم رو زیبا و زیباتر کرد ....توی کانالشون نتیجه یکی از افرادی رو خوندم که توی انگلیس زندگی میکرد و 13سال بچه دار نشده بودن و تمام دکترا قطع امید کرده بودن اما بعد از خوندن این کتاب و عمل به تمرین ها و گفته های استاد همتی باردار شدن.

من روزی هزار بار خدا رو شکر میکنم که با ایشون و آموزه هاشون آشنا شدم .به شما هم میگم واسه یکبار هم که شده امتحانش کن اگر نتیجه نگرفتی گارانتی بازگشت وجه دارن اما تابحال کسی نبوده هر آنچه ایشون توی کتاب و دوره هاشون میگن رو با تمام وجود انجام بده و نتیجه نگیره.

قربونت عزیزم همیشه شاد و سلامت باشی.

جاریه من چاق بود دوبار رژیم گرفت باردار شد هردوبار ولی اولی سقط شد دومیم خارج رحمی بود ترکید همونجا ...

وااای منم دقیقا همینجور شدم دوبار باکاهش وزن باردارشدم اولی سقط شد دومیم هم خارج رحمی شد 

بیا بگو دوستت دوباره باردارشد یانه😭😭

خدایا مواظب پسرام وهمسرم باش🤲‌‌‌