2789
عنوان

مقایسه زندگی....

1269 بازدید | 41 پست

مهمونی بودم دیشب.وقتی برگشتم یه جورایی احساس بی کفایتی کردم.مقایسه کردم زندگی هامونو.از اقوام شوهرم هست.حقیقتش ما خیلی صرفه جویی میکنیم تا بتونیم زندگیمونو ججمع و جور کنیم اما اونا دغدغه ای که من داشتم نداشتن.شوهرش یه عالمه گوشت گرفته بود در حالیکه ما همش در حال حساب کتابیم.از همه مهمتر همون عصرش یه اسباب بازی یک تومنی برای بچه اش گرفته بود.دیدم بسر 4 سالم خیلی با حالت مظلومی نگاه میکرد.و جالبه در طی یک ماه بیش 5-6 تا اسباب بازی جدید دیگه هم گرفته بود و مادرش همه اسباب بازیای جدید اورد تا همه ببینند.حسود نشدم.خدا بهشون زیادتر بده اما مقایسه کردم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه هم بالاتر از ما هست هم پایینتر. نباید با مقایسه خودتو آزار بدی. به بالاتر حسادت نکن و به پایین تر فخر نفروش. تلاشتو بکن برای بهتر شدن زندگی خودت، لذت بردن بیشتر از داشته هات و پر کردن جاهای خالی با چیزای دیگه

خود منم تو شرایط مشابه قرار بگیرم همینطور می شم

اما زیاد تو این فاز نمون

اگه می تونی کاری کن که زندگیت بهتر بشه

اگه دیدی فایده نداره و زندگیت عوض نمیشه دیگه بیشتر بهش فک نکن

شما حتما زن توانمندی هستی که می تونی با حساب کتاب زندگیتو بچرخونی 

به زندگیت برس

Nobody loves you!😶😶😶😶my name is nobody😍😍😍😍😍

عزیزم اونا با ولخرجی جایی نمیرسن... از قدیم کفتن دیده و ندیده 

معلومه سطحش خیلی پایینه کنار یه بچه دیگه این کار رو میکنه 

زندگی ورزشکاری       کنکوری.          قالیبافی.  سرم شلوغه ولی تو نی نی سایتم 
حداقل خریداشونو بهتون نشون نمیدادن.  من سعی میکنم کمتر خونه اینجور آدما برم

همیشه اینکارو میکنن.اما منظور نداره که کسی ناراحت کنه اما خوب فکر نمیکنه شاید کسی دلش یه جوری بشه.

خوب هرکی با کارو شعل و گذشته کاری و مالش رفاه و مخارجش فرق میکنه.خیلیا از شما پتیین ترن.خیلیام بالاتر.این رفاه و این زندگی نسبیه.خودت راصی نبودی مگه تابحال.شکر خدا نمیکنی.حالا رفتی اونجا دیدی اومدی یهو هوایی شدی چون مقایسع کردی.وگرنه شما درحالت خاص خداروشکر زندگیتون خوبه.پس برای داشتن تن سالم و دل خوش و لب خندون. مقایسه کنین خودتونو.

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

مقایسه اشتباهه

مخصوصا ظاهر زندگی یکی رو با باطن زندگی خودت،

کسی چ میدونه شاید همه اینا سرپوشی بیش نباشه

اینجور مواقع ب کسانی ک از خودت پایین ترن نگاه کن تا ناشکری نکنی ی وقت.

شاید اون مشکلی داشته باشه ک اصلا نتونه ابراز کنه،و اینکه مشکل مالی قابله حل هست

سلام

عزیزم برای همه پیش میاد که این مقایسه ها بیاد تو ذهنشون

شاکر خدا باش و ازش بخواه که بهتون سلامتی بده

به خدا این چیزا ضامن موفقیت و خوشبختی نیست

انشالله که تن خودت و همسرت و بچه هات همیشه سلامت باشه و حضور خدا همیشه در زندگیتون باشه، بقیه چیزا هم انشااله حل میشه.

وقتی ما رفتیم خونشون همون موقع شوهرش رفت بیرون نیم ساعت بعد با دو کیسه از خراکی و چیز میز برگشت.جالبه همشه همین کارو میکنند.یعننی همون لحظه میرن بیرون و با یه عالمه مواد برمیگردن

همیشه اینکارو میکنن.اما منظور نداره که کسی ناراحت کنه اما خوب فکر نمیکنه شاید کسی دلش یه جوری بشه.

خودش باید بدونه وقتی بچه کوچیک دارین جلو چشاش عروسک های گرون قیمت نیاره

من خودم یکی پایین تر از لحاظ مالی میاد خونمون به خانمم میگم ظرفای لوکس نیار برای پذیرایی.. غذا هم ساده تر باشه و کلا جوری پذیرایی کنیم که اونا معذب نشن

جدیدا یه نفر نزدیک توفامیلامون شوهرکرد خیلی وضع زندگیش فرق کرده اصلا به فکر ارزونی وگرونی نیست اینجور که میگه پول شوهرش تمومی نداره

منم خیلی مقایسه کردم ولی به نتیجه نرسیدم دیگه الان بیخیال شدم اونجوری فقط خودم اذیت میشدم

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی