2777
2789
عنوان

مقایسه زندگی....

| مشاهده متن کامل بحث + 1269 بازدید | 41 پست
کار خوبی نکردن شما هم اصلا برای این چیزا خودتو ناراحت نکن. فقط ناراحتی بچه برای اسباب بازی سخته او ...

اتفاقا بسرم خیلی راحت با این موضوع کنار میاد.امروز وقتی از خواب بیدار بشه حتما بهم میگه مامان بیا با کارتن درستش کنیم.مشکل انجاست که من خودم خیلی مقایسه کردم.زندگی خودمو با زندگیش.

اخه مشکل این بود که خود مامانش میاورد توی بذیرای نشون میداد.بچه اش که نمیاورد.اره احساس کردم دوست دا ...

خب چه مامان خوبی پس.

کودک درونشم بیدار بوده خواسته به بچه ها حال بده.

شاد باش گلم. دنیا همینه بالا پایین داره. فقط ببین تو زندگی چی روحتو ارضا میکنه برو سمتش.

کلاس 

هنر

باشگاه 

درس

فعالیت اجتماعی  و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم اما یه حس بدی دارم.یه حس که من خوب نیستم.مثلا یه چیزایی دیدم توی خونشون که جزو ضروریاته اما م ...

عزیزم همه ماها تجربه این حس شما رو داریم. ولی باید خودمون رو مدیریت کنیم. بخوای به داشته های دیگران فکر کنی هیچی نصیبت نمیشه جز اینکه لذتت از زندگی رو از دست میدی. یکی تلاشش بیشتر بوده، یکی شانس و روزیش بهتره. همه که نمیشه شبیه هم باشن.

من هفت هشت ساله متاهلم با یه بچه، بعد کلی پس انداز و حساب کتاب الان یه خونه خوب داریم و یه ماشین ۶۰ تومنی. دو تا مهندس فوق لیسانسم هستیم از بهترین دانشگاهای ایران و شغل مثلا خوب. خب الان خواهرم ازدواج کرده خودش و شوهرش کلی از ما کوچیکتر و تحصیلات کمتر و کار راحتتر اما سرمایه دو سه برابر. همون اول زندگی خونش از ما چیزی کم نداره. ماشین سیصد میلیونی و کلی ثروت ماشاالله.

باور کن براش خوشحالم. از ته قلبم. مقایسه هم نمیکنم. هر کس زندگی خودش رو داره و میدونم چیزایی تو زندگی من هست که باز اونا ندارن. بخوایم مقایسه کنیم هم اونا حس بدبختی پیدا میکنن هم ما. ولی جفتمون با داشته های خودمون شادیم و تلاشمونو میکنیم واسه زندگی بهتر. رابطمونم نزدیکه

خب چه مامان خوبی پس. کودک درونشم بیدار بوده خواسته به بچه ها حال بده. شاد باش گلم. دنیا همینه ب ...

منم سرگرمی های خودمو دارم اما فقط مقایسه کردم.خدا کنه بیشتر و بهترش داشته باشن.اما بهم یه حس دارم.

اتفاقا بسرم خیلی راحت با این موضوع کنار میاد.امروز وقتی از خواب بیدار بشه حتما بهم میگه مامان بیا با ...

آفرین به تربیت کردن صحیح بچه👏👏

اصلا مقایسه کردن درست نیست. شعار نمیدما

خیلیا میان خونمون حسرت خونه و زندگی منو میخورن. اما نمیدونن مشکلات زیادی که تو زندگی شخصیم دارم چقد زیاده

بعضیا به حدی حسرت میخورن که به گوشمونم میرسه تا این حد.. ولی من خودم همش میگم کاش زندگیم اینجوری نبود. البته وضع مالیم معمولیه . ماشینم پراید. اما خونمون لوکس. همسایه ها خونمونو میبینن فکر میکنن چه خبری باشه. اما کاش... 

عزیزم همه ماها تجربه این حس شما رو داریم. ولی باید خودمون رو مدیریت کنیم. بخوای به داشته های دیگران ...

منم دقیقا همین وضع دارم.خواهرامم زندگیشون از من خیلی بهتره اما مقایسه نمیکنم خودمو با خواهرام.فکر میکنم زندگی اونا هم مثل زندگی خودمه.البته اونا هرچی دارن نمایشش نمیدن.یعنی اصلا توی نخ نمایش دادن وسایل و خونه و ماشین و .. نیستن.باهم درمورد اشبزی بچه هامون فیلمای که دیدیم و جک و خنده حرف میزنیم هیوقت از خریدامون حرف نمیزنیم...

اونا هم اصلا فکر فخر فروشی نبودن فقط احساس کردم میخاد بگه ما از اینا گرفتیم.فلان اسباب بازی گرفتیم.د ...

اگه این آدم هرکسی غیر از خواهر و برادرته پس احتمالا قصدش فخرفروشیه چون آدم فقط با خواهر و برادرش راحته و بهش این چیزا رو نشون میده

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
آفرین به تربیت کردن صحیح بچه👏👏 اصلا مقایسه کردن درست نیست. شعار نمیدما خیلیا میان خونمون حسرت خو ...

بچه ها دلشون صافه وساده است.همیشه یه راهی دارن تا اون چیزی که ندارن توی خیالشون داشته باشن.اما من خیلی اذیت شدم.حالا اون بنده خدا هم مدلش اینطوریه که خواست نشون بده حتی چند بار به خودمم گفته که من کمد ندارم یا ... اما من میدونم نمیخواست ناراحتم کنه .فقط چون خودش خوشحال بود که از این مدل اسباب بازیا گرفتن یا اینکه فلان قسمت خونه رو عوض کردن خواست به منم نشون بده.من یه ارزوهایی دارمکه متاسفانه الان توان مالیش ندارم و با این اوضاع اقتصادی فکر نکنم دست دو هم بشه بگیرم.اما خب خدا به زندگی هممون برکت بده.مرسی که تونستم اینجا حرفم بزنم.چون سختم بود به شوهرم بگم.

بچه ها دلشون صافه وساده است.همیشه یه راهی دارن تا اون چیزی که ندارن توی خیالشون داشته باشن.اما من خی ...

توان مالی خیلیا الان اومده پایین

مطمئنم که شما شوهرتونو درک میکنین. دوست داشتن خرید وسایل خونه تو وجود همه خانهما هست..

چون همش تو خونه هستن و براشون خونه تکراری میشه.دوست دارن تنوع دکور و رنگ داشته باشن امیدوارم وضع مالی شما چندین برابر بهتر بشه و هم به خواسته های خودتون برسید و هم به پایین ترها کمک کنید

توان مالی خیلیا الان اومده پایین مطمئنم که شما شوهرتونو درک میکنین. دوست داشتن خرید وسایل خونه تو و ...

ممنونم.امیدوارم در حدی خدا بهمون بده که در حد ظرفیتمون باشه.