2777
2789
عنوان

کبد چرب

| مشاهده متن کامل بحث + 9128 بازدید | 33 پست

استارتر یک روش دیگه هم اینه که یک مدتی هر روز یک عدد لیمو ترش تازه رو بذارید فیریزر وقتی یخ زد با پوستش رنده کنید و بدین بخوره.  خواص اصلی لیمو ترش تو پوستشه و تصفیه کننده کبده

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

اب خوردن وسط غذا هم بده

اب سرد و یخ خوردن هم بده ....دمای محیط باید بخوره

مصرف کربوهیدرات یعنی نون، برنج، ماکارانی، سیب زمینی هم باید محدود بشه

یهویی وزن کم کردن هم کبد رو چرب میکنه باید اهسته و پیوسته پیش بره

قرص های اعصاب هم کبد رو چرب میکنه

یه مدت غذاهای ابپز و بخارپز و گیاهی و انواع سوپ و آش درست کن مشکل حل میشه

لبنیات با حداقل درصد چربی و رژیمی

ته دیگ ممنوع

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ناشتا هر روز صبح خاکشیر

طی روز چای ترش یا چای البالو

توی بطری اب مصرفیش هم هر روز یه لیمو ترش تازه بچلونه

شب هم دیر وقت شام نخوره ، 8 دیرتر نشه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
اب خوردن وسط غذا هم بده اب سرد و یخ خوردن هم بده ....دمای محیط باید بخوره مصرف کربوهیدرات یعنی نون ...

همه اینها رو رعایت میکنم بخدا از بس غذاهای آب پز درست کردم خودمم با شوهرم وزن کم کردم شدم 48 کیلو

فبای آلاء ربکما تکذبان
جدی؟ نمیدونستم

بله. من طب سننی میخونم این موضوع رو هم از اساتیدم شنیدم هم از پزشکان طب نوین. و همون سرکه انگبین یا سرکه سیب هم خیلی برای کبد خوبه. فقط با مصلح استفاده کنند که معده اذیت نشه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

روغن هم زیتون و یا کنجد مصرف کنین، مایع و سرخ کردنی یا جامد رو یه مدت بذارین کنار

ناشتا هر روز صبح خاکشیر طی روز چای ترش یا چای البالو توی بطری اب مصرفیش هم هر روز یه لیمو ترش تازه ...

ساعت ده شب میاد خونه

ممنونم از راهنمایی ات

فبای آلاء ربکما تکذبان

همکلاسی گرید سه رو با سرکه انگبین درمان کرد. زندایی شوهرم گرید سه رو با سرکه سیب مصرف جوشانده خاکشیر ناشتا

روغن هم زیتون و یا کنجد مصرف کنین، مایع و سرخ کردنی یا جامد رو یه مدت بذارین کنار

یکساله فقط زیتون اونم فقط یه قاشق توی سه تا پیمونه برنج 

فبای آلاء ربکما تکذبان
یکساله فقط زیتون اونم فقط یه قاشق توی سه تا پیمونه برنج 

من برادرم از گرید 3 رسوند به گرید 1

البته یه 15 کیلویی هم کاهش وزن داشت

یه 3ماهی مرتب غذاش سوپ بود و آش

نکاتی که نوشتم هم رعایت کرد

یه قرص گیاهی به اسم لیور گل هم اگر اشتباه نکنم اسمش رو ، یه مدت مصرف کرد.

من برادرم از گرید 3 رسوند به گرید 1 البته یه 15 کیلویی هم کاهش وزن داشت یه 3ماهی مرتب غذاش سوپ بود ...

بعدش رژیم رو ادامه داد؟ یا وقتی خوب شد دیگه همه چیز میخورد؟

فبای آلاء ربکما تکذبان
بعدش رژیم رو ادامه داد؟ یا وقتی خوب شد دیگه همه چیز میخورد؟

همچنان تو رژیم و پرهیز غذایی هست تا کامل کبدش پاک بشه

فعلا رو گرید یکه هنوز تازه رفته باشگاه ثبت نام کرده که تحرکش بیشتر بشه

تا الان فقط پیاده روی میکرد و گاهی استخر میرفت

کلا عادات غذاییتون رو باید اصلاح کنین، تحرک بدنی هم همیشه باشه تو زندگیتون، کمی هم زمان بدین طول میکشه تا درست بشه.

مال برادرم خیلی دیگه چرب بود مرحله اخر بود فقط شانس اورد انزیمای کبدیش نریخته بود به هم

البته بگم به شدت غذای بیرون میخورد و رستوران میرفت! ورزشم نمیکرد! این وسطا یه دوره یه قرصی خورد که اونم از عوارض جانبیش کبد چرب بود. دیگه همش با هم جمع شد یهو کبدش چرب شد و سریع هم به گرید 3 رسید.

با سلام و احترام

من تیمی را میشناسم که با استفاده رژیم غذایی مکمل کنار داروها بیماری های خودایمنی نظیر ام اس ، پی سی و کبد چرب را درمان می کنند.کسانی که خوب شدند و دکتر داروهایش را قطع کرده بود  را دیده ام اگر مایل هستید با شماره  09910025498  تماس بگیرید