2821
2789
بیرون زدگیم خوب میکنه؟ از کجا باید خرید؟

از دارو خانه برا من که مدام خونریزی داشت عالی بود  هم جمع شد یه کوچولو مونده ولی از اولش خیلی بهتر شده

خدایا شکرت که هر وقت فکر کردم آخر خطم تو بودی نجاتم دادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها عذر میخوام بابت سوالم  ولی منم قبلا داشتم طوری که خون میومد چندساله برطرف شده ولی چندم ...

منم همين سوالو دارم بعد واسه درمان اين بيرون زدگي نميدونم چه كار كنم ؟

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

بچه ها خواهر من عمل کرد راضی بود   

تو بیمارستان یه خانم دیگه هم بود که دکتر گفته بود بره شیاف بزاره   بعد پریشون اومد گفت خانم دکتر لیزه نمیره   شیاف نصف شد به زحمت اون نصفه رو گذاشتم   بعد تو یه لحظه قیافش حیلی متفکر شد و یهو گفت بیا اونم در اومد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی
منم همين سوالو دارم بعد واسه درمان اين بيرون زدگي نميدونم چه كار كنم ؟

منم نمیدونم والا

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
فک کنم اره منم خون ازم میاد

اخه از من الان خون نمیاد دیگه

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
یوبس نیستماا فک کنم دیگه این مشکلم کهنه شد و بیرون زدگیم زیاد داره اذیتم میکنه

خب اگه دکترتشخیص میده جراحی کن.من دیدم کسانی که جراحی میکنن دیگه خوب میشن ولی یبوستوبایدکنترل کنی که بواسیرعودنکنه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

اگه تهرانی برو عطاری توکل تو خیابون سعدی برای من معجزه کرد من از درد دیگه دسشویی نمیتونستم برم یه بارم انقدر درد داشتم مامانمو از کرج ساعت ۹ شب کشوندم تهران اشک میریختماااااااا دوتا مسکن بهم زدن فرداش باید میرفتم پیش جراح داداشم گفت برو توکل بهم یه دوره دارو داد خوب شد اون بیرون زدگیم میگه دارو داره من بعد زایمان یا میرم داروشو میگیرم یا میرم لیزر میکنم🙈🙈🙈🙈

کژالم ندیده میدونم تو زیباترین دختر دنیا هستی     
خب اگه دکترتشخیص میده جراحی کن.من دیدم کسانی که جراحی میکنن دیگه خوب میشن ولی یبوستوبایدکنترل کنی که ...

اره باید خیلی جدی تر برم دنبالش هم خجالت میکشم هم میترسم یه دفعه رفتم دکتر گفت بخواب معاینت کنم گفتم پشیمون شدم نمیخوام درمان شم😐