2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بیچاره یبوست داشتم. مقعدم زخمه با زجر و گریه میتونم دفع کنم. شماها چجوری میتونید تحمل کنید؟ 

شما بیا تو گروه تل همه شقاقی هستن.راهنمایی میکنن.ب مدیر گفتم لینک رو بده ک بزارم اینجا عضو شید همه خانم هستن نزدبکه ۸۰ نفریم

منم یه مدت درد داشتم موقع دفع و خونریزی و یه برآمدگی هم داشتم فکر میکردم بواسیر ولی وقتی رفتم دکتر گفت ک شقاق مزمنه  والادوتاپماددادیه دوره استفاده کردم الحمدالله الان خوبم

برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین
منم یه مدت درد داشتم موقع دفع و خونریزی و یه برآمدگی هم داشتم فکر میکردم بواسیر ولی وقتی رفتم دکتر گ ...

دوست داشتین تو گروه شقاقی هاعصو شین.همه خانم هستن و مثل همیم.لینک رو تو پست قبلیم تو همین تاپیک گزاشتم

سلام عزیزم ببخشید این پماد استفادش چجوریه میشه جوابمو بدی خواهش میکنم 

پماد ام جی باریج  وقتی خریدی داخل جعبه دستور استفادش هست خیلی خوبه من خیلی راضی ام 

خدایا شکرت که هر وقت فکر کردم آخر خطم تو بودی نجاتم دادی

پماد ام جی باریج  وقتی خریدی داخل جعبه دستور استفادش هست خیلی خوبه من خیلی راضی ام

ببخشید شوهر من خیلی درد داشت امشب 

اتفاقا بهش همین ام جی باریج رو دادن اپلیکاتور داشت 

چند بار استفاده کنه دردش میره؟؟؟ خیلی سخت بلند میشه نمیتونه تکون بخوره

منتظر اتفاقات خوبم