2777
2789
عنوان

تا حالا شده آرزوی مرگ برد والدینتون کنید😥😔😑

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 58 پست
داداشت جه کار به مادرت داره خب? میزدی تو دهنش به جای این ک جلو گریه تو بگیری..

به مامانم میگه برو دکتر قرص بخور اینقدر نپر به ما 😣در صورتیکه اونم اعصاب نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز تو ماشین میگفت طلاق بگیرم ولی با دوماد و بچه هاش تو خونه😓

اصلا ربطی نداره مامان منم تو شرایز مشابه بود.۲۷سال از زندگیشون میگذشت.زد زیر چهارپایه رابطشون.مام۳تا بچه ایم.من نامزد دارم داداشمم داره ازدواج میکنه

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻

ببخشید ولی خود مادرتون باید کاری میکرد که بهش احترام و ارزش قائل بشن.حالا مادرتون چیزی نگفته ولی شما به عنوان دخترشون باید ازش حمایت کنید .وقتی برادرتون به مادرتون بی احترامی کرد چرا چیزی نگفتید؟

خدایا مواظب عشقام باش 💖💖👼👨‍💼
چی بگم والا ولی موصوعت خیلی بده خیلی شرم اوره واسه تفکرت متاسفم واقعا

بیچاره کجای حرفش شرم اوره ؟ هر پدر و مادری که لایق احترام و دوست داشتن نیستن .من خودم درکش میکنم و میدونم چی ميگه

اتل متل توتوله

آبجیم به بابام میگ،خداروشکر داداشم مامانم رو خیلی دوس داره ماشالله 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
چی بگم والا ولی موصوعت خیلی بده خیلی شرم اوره واسه تفکرت متاسفم واقعا

به خدا اصلا بهش فکر نمیکنم من هر دوشونا دوست دارم 

دعا میکنم بابام از سر لج بیاد پایین

مققصر مادرته چون نتونسته تو این 26سال زندکی پدرتو تغییر بده و بازم مقصر مادرتهچون نتونسته پسرشو خوب تربیت کنه و بازم مادرت مقصره ک تا اللن ب پای پدرت مشسته

میشه واس زود مامان شدنم دعاکنید