2777
2789
عنوان

تا حالا شده آرزوی مرگ برد والدینتون کنید😥😔😑

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 58 پست
بیچاره کجای حرفش شرم اوره ؟ هر پدر و مادری که لایق احترام و دوست داشتن نیستن .من خودم درکش میکنم و م ...

عکس پروفایلت پسر خودته اگر بله هزارماشالا براش حتما اسفند دود کن

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مققصر مادرته چون نتونسته تو این 26سال زندکی پدرتو تغییر بده و بازم مقصر مادرتهچون نتونسته پسرشو خوب ...

مگه مردا تعقیرم میکنن؟

مگه تربیت پسر فقط با مادره از کجا معلوم از باباش یاد نگرفته؟

از کجا میدونی شرایطش چطوری بوده که نتونسه طلاق بگیره

اینقد زود قضاوت نکن و بگو تخسیره کیه. چون زمین به طرز عجیبی گرده

مگه مردا تعقیرم میکنن؟ مگه تربیت پسر فقط با مادره از کجا معلوم از باباش یاد نگرفته؟ از کجا میدونی ...

مگ مردا ادم نیستن ک تغییر کن؟همه چی قابل تغییره شما ی نگاهی ب اطراف بنداز ببین ک چ.چیزهایی تغییر میکنن چ برسه ب یک ادم.

دوم اینک مادر تو تربیت فرزند تاثیربیشتری داره چون وقت بیشتری و با فرزند سپری میکنه بعدشم قضاوت.  نمیکنم نظرم اینه وقتی میبینی کسی ارزش نداره باهاش نمون همین.

میشه واس زود مامان شدنم دعاکنید
چتان میزدی تو گوش داداشت خون بالا بیاره چند سالشه

۲۴ ساله و خیلی ادعاش میشه که من همه چی میدونم و شما به خصوص مامانم هیچی نمیدونه آخه مامانم برا ی روستا دیگه بوده و بابام ی روستای دیگه برا همین روستای مامانم اینا رو مسخره میکنن و داداشم از مامانم بدش میاد نه از اونایی که مسخره میکنن

مادر زبون تلخ نیستن آیا؟! خیلی سنتی؟! بخاطر مشکلاتی ک داشته منفی گرا نیست؟!

نه به خدا مامانم سعی میکنه همه مارو درک کنه و باهممون راه بیاد تازه اون همیشه با ننجونم احترام میذاره و همیشه ما روهم میگه طرف مثبت هر چیزی رو نگاه کنیم داداشم مقصره و درک نمیکنه البته اونم سختیای خودش رو داره که پشتیبان نداره و تنهایی میخواد کار راه بندازه ولی من میگم نباید با مامانم اونجور صحبت کنه اگه مامانم میگه نرو با نا رفیق نرو مشروب بخور بهش بر میخوره و شروع میکنه به دادو فریاد

مگه مردا تعقیرم میکنن؟ مگه تربیت پسر فقط با مادره از کجا معلوم از باباش یاد نگرفته؟ از کجا میدونی ...

قربون زبونت که قشنگ گفتی همه چیز رو مامانم حتی ازدواجشم به زور و اجبار و گریه بوده ولی من آرزوی مرگ نکردم گفتم اینجور شاید کسای بیشتری بیان و منو آرومم کنن خدا کنه بابام همیشه باشه و با مامانم رابطشون خوب بشه

امروز تو ماشین میگفت طلاق بگیرم ولی با دوماد و بچه هاش تو خونه😓

عزیزم تو پست اخرم(عکسِ بچگیامون)عکسامونده پاک نمیشه یوقت کسی اشنا از آب درمیاد دیگه نمیتونیم راحت حرفامونو بزنیم.گزارش میزنی واسم لطفا؟

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻