2821
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 37 پست
من خب با همچین ادمی هیچ.وقت نامزد نمیکردم

من بی حد و حساب عاشقش بودم متاسفانه .... و این اخلاقاشو به حساب دوس داشتن سعی کردم کنار بیام اما برام خیلی سخت شده ...هی ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بی حد و حساب عاشقش بودم متاسفانه .... و این اخلاقاشو به حساب دوس داشتن سعی کردم کنار بیام اما برا ...

نه این یه نوع مریضیه..ایشون چون خودش چشش همه جا میچرخه و تو نت همه رو دید میزنه بددل شده فک میکنه بقیه هم مثل خودشن..و واسه شما بد میدونه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اگه نامزدی باهاش ازدواج نکن

عزیزم متاسفم ک اینو میگم اما این اقا مشکل شخصیتی و رفتاری داره یا باید بره پیش مشاور خودشو درمان کنه یا روزگارتو سیاه میکنه

ازدواج و زندگی مشترک الکی نیس عزیزم خودتو با همچین ادمی بدبخت نکن
غیرت این نیس ؛ غیرت اینکه روی غم و ناراحتی تو حساس باشه نذاره تو دلگیر باشی نکه ب این چیزا گیر بده...
بعدم روزگار این قیصر بازیا گذشته ادمایی ک اینجورین هم مشکل دارن هم اختلال شخصیته
ب حرف گوش کن خودتو بدبخت نکن

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
آره دوساله دوست بودیم

اوه خداروشکر که عقد نیستی پس براحتی تصمیمتو عوض کن..دو ست داشتن و عاشق بودن مدتی بعد عادی میشه و بقیه زندگیتو رفتارهاتون میسازه

.و اوتموقع ست که با خودت میگی چه غلطی کردم..پس از الان آینده نگری کن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792