2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 37 پست
خب داریی میگی نامزد  نامزدی برااینه ک بشناسیش منم نامزدم این رفتاروکنه ی فکری میکنم

نامزدم 

ولی خب دو سال دوست بودیم 

عاشقش شدم چشمام کور شد بدیاشو ندیدم ... فراموش کردم و عرضشو ندارم فراموش کنم و بزنم زیر همه چی 

نامزدم  ولی خب دو سال دوست بودیم  عاشقش شدم چشمام کور شد بدیاشو ندیدم ... فراموش کردم و ...

وااای پس تا آخر عمر باید بسازی و نابود شدن خودتو تو آیینه ببینی😩

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه نامزدی باهاش ازدواج نکن عزیزم متاسفم ک اینو میگم اما این اقا مشکل شخصیتی و رفتاری داره یا باید ...

بله حرفاتون درسته 

ولی چجوری فراموشش کنم؟ با بوی پیرنش آرامش میگیرم ... با صداش...با هرچیزی که به اون مربوط میشه 

نامزدم  ولی خب دو سال دوست بودیم  عاشقش شدم چشمام کور شد بدیاشو ندیدم ... فراموش کردم و ...

بیشتر فک کن 

چیزایی که گفتی خصوصباتی نیس که ی روزدوروز تحمل کنی بعد رفع بشه چیزاییه که تو وجود اون ادمه

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟
بله حرفاتون درسته  ولی چجوری فراموشش کنم؟ با بوی پیرنش آرامش میگیرم ... با صداش...با هرچیزی که ...

به چشم عشق بهش نگاه نکن..فک کن یکی اومده خواستکاریت با این شرایط..با عقلت تصمیم بگیر..عقل و منطقه که قراره زندگیتو بسازه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بله حرفاتون درسته  ولی چجوری فراموشش کنم؟ با بوی پیرنش آرامش میگیرم ... با صداش...با هرچیزی که ...

ببین خودتو قانع کن
با احساساتت کنار بیا
نمیگم اسونه میدونم خیلی سخته تا مدهتا خاطراتش هست اما ب چ قیمتی؟
ب قیمت اینکه توی زندگی ازارت بده؟ ب  قیمت اینکه محدودت کنه و نذاره جم بخوری؟ حاضری منزوی و افسرده بشی یا دوس داری با یه ادم شاد و اکتیو زندگی کنی؟!!!
بنظرم موضوع رو بهش بگو , بگو این رفتارات ازارم میده ومن حتی تصمیم جدایی گرفتم در یک صورت منصرف میشم ک بیای بریم مشاور و اون برات جلسه بذار و تایید کنه در نهایت تو این مشکلت حل شده اونوقت من زنت میشم در غیر اینصورت شرمنده لطفا با کسی باش ک بتونه تحملت کنه...

آدم یبار فرصت زندگی داره میتونی کوفتت کنی این زندگیو میتونی با دستای خودت ب بهترین شکل بسازیش....

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز