2777
2789
عنوان

نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 37 پست
من خب با همچین ادمی هیچ.وقت نامزد نمیکردم

من بی حد و حساب عاشقش بودم متاسفانه .... و این اخلاقاشو به حساب دوس داشتن سعی کردم کنار بیام اما برام خیلی سخت شده ...هی ....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بی حد و حساب عاشقش بودم متاسفانه .... و این اخلاقاشو به حساب دوس داشتن سعی کردم کنار بیام اما برا ...

نه این یه نوع مریضیه..ایشون چون خودش چشش همه جا میچرخه و تو نت همه رو دید میزنه بددل شده فک میکنه بقیه هم مثل خودشن..و واسه شما بد میدونه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اگه نامزدی باهاش ازدواج نکن

عزیزم متاسفم ک اینو میگم اما این اقا مشکل شخصیتی و رفتاری داره یا باید بره پیش مشاور خودشو درمان کنه یا روزگارتو سیاه میکنه

ازدواج و زندگی مشترک الکی نیس عزیزم خودتو با همچین ادمی بدبخت نکن
غیرت این نیس ؛ غیرت اینکه روی غم و ناراحتی تو حساس باشه نذاره تو دلگیر باشی نکه ب این چیزا گیر بده...
بعدم روزگار این قیصر بازیا گذشته ادمایی ک اینجورین هم مشکل دارن هم اختلال شخصیته
ب حرف گوش کن خودتو بدبخت نکن

انسان ها , شبیه هم عمر نمیکنند  یکی زندگی میکند یکی تحمل ....
آره دوساله دوست بودیم

اوه خداروشکر که عقد نیستی پس براحتی تصمیمتو عوض کن..دو ست داشتن و عاشق بودن مدتی بعد عادی میشه و بقیه زندگیتو رفتارهاتون میسازه

.و اوتموقع ست که با خودت میگی چه غلطی کردم..پس از الان آینده نگری کن

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”