2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

957 بازدید | 37 پست

کسی که 12سال عاشقشم با اینکه ازدواج کردم باز نتونستم کسی جاش بزارم هنوزم شبا با فکر کردن با اون میخوابم بیستر وقتا چشمام به خاطر اون خیسه ،

شوهرم از اول  بهش گفتم میدونه اینو برای اونایی میگم که الان میگن دارم به شوهرم خیانت میکنم با فکر کردن به اون 

الان اون عشقی که هرکاری کردم باهمه جنگیدم اما نشد باهاش باشم امشب فهمیدم بدون اینکه بدون با دختر عموم نامزد کرده ،دختر عمویی که مثل خواهر میمونه برام الان دیگ دارم دق میکنم

وااای چقد بد😢😢دختر عموت چرا قبول کرد ؟

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااای چقد بد😢😢دختر عموت چرا قبول کرد ؟

دختر عموم اونو یادش رفته ،الان8سال از آخرین باری که دیدمش گذشته اما وقتی عکس نامزدیشو دختر عموم فرستاد شناختمش اما نتونستم به دختر عموم بگم

دختر عموم اونو یادش رفته ،الان8سال از آخرین باری که دیدمش گذشته اما وقتی عکس نامزدیشو دختر عموم فرست ...

اگه فقط درحد نامزدیه به دخترعموت بگو البته خودت شرایطو بسنج

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
واقعا ناخاسته اومده با دختر عموت ازدواج کنه 😧😧😧

مطمئنم که با دخترعموم دوست نبوده ،آشنایشون به خاطر فامیلی شوهر خواهرش بوده 

اما نمیدونم هنوز که اون میدونه نامزدش دختر عموی منه

چقدر سخت 

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
اگه فقط درحد نامزدیه به دخترعموت بگو البته خودت شرایطو بسنج

چطوری بهش بگم ،دو روز دیگ جشن دارن همه فامیل دعوت کردم به منم گفته حتما باید باشم 

میترسم بگم نامزدیش خراب بشه

خب بگه که چی بشه مثلا؟

این اقا یا نمیدونسته و. توی این خانواده اومده که اومدنش بعدها باعث میشه اون شعله های عشقی که دوستمون میگه دوباره سربکشن و زندگی هردوتا دخترعمو بهم بریزه یا میدونه و خواسته و. هدفش انتقامه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )